Snaga

Severina objasnila zašto je na koncertu molila 'Oče naš'

"Kad imate priliku moliti s 20 i nešto tisuća ljudi, to je lijepo, ta molitva se umnožava i u koncentričnim krugovima ide gore", rekla je Severina
Lifestyle / Zabava | 08. 12. 2019. u 17:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na koncertu u zagrebačkoj Areni Severina je iznenadila gotovo 15 tisuća svojih obožavatelja kada je povela Očenaš prije prve pjesme. Ova situacija iznenadila je publiku, a pjevačica je nakon koncerta popričala sa srbijanskom Pink televizijom i objasnila zašto je molila na sceni.

"Kad imate priliku moliti s 20 i nešto tisuća ljudi, to je lijepo, ta molitva se umnožava i u koncentričnim krugovima ide gore", rekla je Severina i dodala da je za koncert imala snagu zbog svog sina, koji sinoć nije bio s njom u Areni.

Video: Severina moli

"To je samo privremeno, to se neće ostvariti. Snaga je zbog mog sina, nažalost, nije večeras tu, ali je zato ovdje", rekla je pjevačica te je iskreno otkrila kako osjeća.

"Ponosno i hrabro, mislim da je tako bilo i ljudima, svi su jedva čekali tu pjesmu. U ovim vremenima kad ljudi izlaze na ulice i kad štrajkaju po mjesec dana, kad imamo djecu koja odlaze iz Hrvatske zato što njihovo znanje i pamet netko više cijeni, a ovdje nije tako. Teško je kad djeca gledaju svoje roditelje kako štrajkaju za 700 kuna više", kazala je pjevačica.

Zahvalila je svom suprugu Igoru za podršku, kao i cijeloj obitelji Kojić.

"Moram mu se zahvaliti, i njemu i njegovoj obitelji, imam sreće što imam takvog supruga", zaključila je.

Kopirati
Drag cursor here to close