Sestro draga...

Slavnu pjevačicu tužila sestra: Traži 1,25 milijuna dolara odštete

U tužbi se navodi da je knjiga Mariah Carey iznijela niz optužbi na račun Alison Carey bez ikakvih značajnih dokaza, uključujući navode da je Alison zlostavljala Mariah bacajući na nju kipuću vodu, dajući joj Valium te da ju je pokušala podvoditi.
Lifestyle / Zabava | 03. 02. 2021. u 22:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: The Independent / Mariah Carey i njezina sestra Alison

'The Meaning of Mariah Carey', memoari pop dive Mariah Carey objavljeni u rujnu, njezinoj su sestri Alison uzrokovali duševne boli, zbog kojih od sestre putem suda potražuje milijun dolara odštete.

Alison Carey je tužbu podnijela u ponedjeljak Vrhovnom sudu New Yorka, tražeći 1,25 milijuna dolara zbog duševnih boli koje su joj prouzročili memoari pop zvijezde, osobito poglavlje naslovljeno s 'Dandelion Tea' (Čaj od maslačka).

U tužbi se navodi da je knjiga Mariahje Carey iznijela niz optužbi na račun Alison Carey bez ikakvih značajnih dokaza, uključujući navode da je Alison zlostavljala Mariah bacajući na nju kipuću vodu, dajući joj Valium te da ju je pokušala podvoditi.

Pedesetogodišnja pjevačica odrasla je u obitelji oca crnca i majke bjelkinje, s bratom Morganom i sestrom Alison.

Za Morgana Mariah u knjizi tvrdi da je pokazivao destrukciju i u djetinjstvu, i u zrelijoj dobi, navodeći kako kad je njen brat bio u blizini, nije bilo neobično da se u zidovima probijaju rupe ili da po kući lete predmeti.

U tužbi Alison tvrdi i da je Mariah, iako je znala da joj je sestra povrijeđena i slomljena tim traumatičnim događajima iz prošlosti, iskoristila svoj status kako bi sestru bez novca napala radi promocije svojih memoara.

Mariah u knjizi tvrdi da ju je obitelj nastavila mučiti i kao odraslu osobu.

'Ni Mariah Carey nije imala velike šanse protiv anonimne bjelkinje u nevolji', komentirala je Mariah u knjizi slučaj kad joj je majka tijekom svađe, kad je već bila slavna pjevačica, pozvala policiju.

Video: Mariah Carey - We Belong Together (Official Music Video)
Kopirati
Drag cursor here to close