Ljeto u Hercegovini

Sergej gotovo rasprodan, a ulaznice za koncert Nine Badrić po nižim cijenama još do četvrtka

Broj mjesta je ograničen, stoga preporuka svima koji žele uživati u ovim divnim glazbenim večerima na otvorenom, pod zvijezdama Herceg Etno sela, da ih kupe na vrijeme.
Lifestyle / Zabava | 12. 07. 2021. u 20:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U impozantnom prostoru amfiteatra Herceg etno sela u Međugorju ovaj petak, 16. srpnja nastupit će veliki miljenik publike- Sergej Ćetković.

Zanimanje za koncert je očekivano veliko, u prilog čemu govori i podatak da je u prodaji ostalo tek stotinjak ulaznica. Mogu se kupiti u Mostaru na info pultu Mepas Mall-a, te u Međugorju na blagajni Herceg Etno sela.

Kontingent namijenjen za online prodaju je rasprodan.

U amfiteatarskom prostoru na jednoj od najljepših ljetnih pozornica ponovno će zablistati i regionalna glazbena zvijezda Nina Badrić, s kojom agencija PRimera ima dugogodišnju suradnju.

Ulaznice za Ninin koncert, koji je najavljen za 6. kolovoza, mogu se po nižim cijenama (20 KM tribine i 25 VIP) kupiti do četvrtka, 15. srpnja, nakon čega će biti po većim cijenama.

Broj mjesta je ograničen, stoga preporuka svima koji žele uživati u ovim divnim glazbenim večerima na otvorenom, pod zvijezdama Herceg Etno sela, da ih kupe na vrijeme.

„Ulaznice za koncerte u ovom malom i prekrasnom prostoru su svake godine najtraženije i gotovo uvijek budu rasprodane prije dana održavanja koncerta“, istaknuli su organizatori.

 

Koncerti pod nazivom „Zvijezde pod zvijezdama“ održavaju se pod generalnim sponzorstvom BH Telecoma.

Sponzori koncerta: Džajić, Pfanner, XL, Herceg etno selo.

Medijski pokrovitelji: bljesak.info, jabuka.tv, hercegovina.info, Dnevni list i RSG.

Kopirati
Drag cursor here to close