Herceg etno selo

Sergej Ćetković večeras u Međugorju

"Vidimo se večeras od 21 sat. Ulazi se otvaraju od 20 sati! Dođite ranije kako biste izbjegli gužve", poručili su iz PRimere.
Lifestyle / Zabava | 16. 08. 2019. u 14:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koncert Sergeja Ćetkovića u Međugorju je rasprodan već prije dva dana!

U prodaju na info pultu Mepas Malla je upravo pušten ograničen broj dodatnih VIP i ulaznica za tribine. U Mepasu će ih biti moguće kupiti do 15 h, a nakon toga, ako se ne rasprodaju, na blagajni Herceg etno sela u Međugorju od 18 sati.

"Vidimo se večeras od 21 sat. Ulazi se otvaraju od 20 sati! Dođite ranije kako biste izbjegli gužve", poručili su iz PRimere.

Podsjetimo, jedan od najpopularnijih pop izvođača regionalne glazbene scene Sergej Ćetković nastupit će 16. kolovoza u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju u organizaciji agencije PRimera.

Nakon šest studijskih albuma, mnogobrojnih uspjeha i uspješnih koncerata na velika je vrata ušao u glazbeni svijet naše regije. Veliku dvoranu Vatroslav Lisinski u Zagrebu krajem prošle godine je rasprodao tri večeri zaredom. Također je rado viđen gost u Hercegovini, a u kolovozu će biti njegovo prvo gostovanje u impozantnom prostoru amfiteatra, gdje su do sada u organizaciji agencije PRimera nastupili Massimo, Josipa Lisac, te dva puta Nina Badrić.

Kopirati
Drag cursor here to close