He bent the knee

Rose Leslie i Kit Harington otkrili datum vjenčanja

'Najavljujemo zaruke Kita, mlađeg sina Davida i Deborah Harington iz Worcestershirea, i Rose, srednje kćeri Sebastiana i Candy Leslie iz Aberdeenshirea', pisalo je u novinama.
Lifestyle / Zabava | 28. 05. 2018. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zvijezde serije 'Igra prijestolja' Rose Leslie i Kit Harington zaručili su se u rujnu, 2017., a sad su javnosti otkrili i datum svog vjenčanja.

Rose Leslie i Kit Harington vjenčat će se 23. lipnja, 2018., u Aberdeenshireu u Škotskoj. Sebastian Leslie - otac Rose Leslie - vlasnik je dvorca u West Gariochu, pa je moguće da će par svadbu imati tamo, piše Tportal.hr. Par je svoje zaruke objavio u novinama u rujnu, 2017.

'Najavljujemo zaruke Kita, mlađeg sina Davida i Deborah Harington iz Worcestershirea, i Rose, srednje kćeri Sebastiana i Candy Leslie iz Aberdeenshirea', pisalo je u novinama. Ubrzo nakon zaruka Kit je ispričao kako je pitao Leslie hoće li se udati za njega.

'Namjeravao sam rastegnuti lampice po drveću i napraviti hrpu romantičnih stvari, no bili smo na izletu u prirodi i nebo je bilo prekrasno zvjezdano, a mi smo imali vatru i crno vino, pa sam prerano postavio to pitanje', rekao je Kit Harington. Rose Leslie i Kit Harington planirali su vjenčanje tijekom svojih pretrpanih rasporeda. Rose snima seriju 'The Good Fight', a Kit, naravno, radi na zadnjoj sezoni 'Igre prijestolja'.

 

Kopirati
Drag cursor here to close