Otkucala godina

Rasta je slobodan čovjek

Rasta je priznao da je drogu koja je u listopadu 2019. godine pronađena kod njega držao za osobnu upotrebu i sklopio je sporazum o priznanju krivice na osnovu kojeg je postignut dogovor da bude kažnjen s godinu dana kućnog zatvora.
Lifestyle / Zabava | 18. 04. 2022. u 13:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stefanu Đuriću Rasti danas je oko 10 sati u pratnji sudskih organa skinuta nanogica, prenosi "Blic". Reper je u kućni pritvor stavljen u rujnu prošle godine.

Podsjetimo, Rasta je priznao da je drogu koja je u listopadu 2019. godine pronađena kod njega držao za osobnu upotrebu i sklopio je sporazum o priznanju krivice na osnovu kojeg je postignut dogovor da bude kažnjen s godinu dana kućnog zatvora, prenosi "Avaz". 

"Stefan Đurić je nagodbu sklopio s Višim tužiteljstvu u Beogradu, koje je vodilo istragu protiv njega i Luke B. zbog trgovine drogom. Međutim, kako nije bilo dovoljno dokaza da je drogu držao radi dalje prodaje, a on je priznao da je držao radi osobne upotrebe, sklopljen je sporazum o priznanju krivice, na osnovu kog je dogovoreno da bude kažnjen s godinu dana kućnog zatvora", rečeno je ranije tim povodom.

Tijekom boravka u kućnom pritvoru u nekoliko navrata je davao intervjue za srbijanske medije.

"Mogu reći da sam dobro, kao da sam bio na nekom mentalnom odmoru od svega, pošto ja već dugo radim brzim tempom i mnogo toga mi se i ovako izdogađalo. Možda je to bio neki period kad sam sam sa sobom mogao da razmislim generalno o životu i o svim stvarima i mogu reći da mi je, koliko god i kako god to zvuči, prijalo", rekao je on.

Odmah nakon skidanja nanogice Rasta se u pratnji prijatelja zaputio na periferiju Beograda gdje će tijekom čitavog dana snimati spot za novu pjesmu.

Kopirati
Drag cursor here to close