Regular i VIP ulaznice dostupne odmah

Rasprodane ulaznice u pretprodaji za koncert Adija Šoše u Međugorju

Rasprodane ulaznice u pretprodaji za koncert Adija Šoše u Međugorju, Regular i VIP ulaznice dostupne odmah
Lifestyle / Zabava | 26. 04. 2024. u 12:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove generacije u regiji, priprema koncert za pamćenje na magičnoj pozornici amfiteatra Etno sela Herceg u Međugorju, u srijedu 3.7.2024. u 21 sat.

Karizmatični mostarac poznat je po svom nevjerojatnom, prepoznatljivom vokalu, vedrom karakteru i emotivnim tekstovima, a njegova jedinstvena izvedba i emocija čine svaki njegov nastup posebnim iskustvom.

Podršku publike uživa kroz milijunske preglede na pjesmama objavljenim na YouTube kanalu, pozitivne komentare te pune klubove i koncertne dvorane.

Adi Šoše, u pratnji svog AL Music Banda, dolazi u Međugorje s bogatim repertoarom koji će uključivati pjesme s njegovog dugoočekivanog prvijenca 'Nije lako biti ja', koji je izašao krajem prošle godine. Osim pjesama s albuma, posjetitelji će imati priliku uživo čuti i dva nova singla 'Zabranjena riječ' i 'Ruža', ali i izvanredne obrade bezvremenskih hitova s naših prostora.
Prvi kontingent ulaznica u pretprodaji je veoma brzo rasprodan. Drugi kontingent ulaznica već možete nabaviti - i to VIP ulaznice po cijeni od 35 KM, te Regular ulaznice po cijeni od 30 KM.

Ulaznice su dostupne na info pultu Mepas Malla u Mostaru, na recepciji Etno sela Herceg u Međugorju, a online ih možete kupiti putem sustava entrio.ba. 

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme i ne propustite biti dio ovog spektakularnog događaja. Spoj melankoličnih tonova i energičnih visina, bit će prava poslastica za sve ljubitelje dobre glazbe i zaraznih ritmova na najljepšoj koncertnoj pozornici u Hercegovini.

 

Kopirati
Drag cursor here to close