Nancy Sinatra

Prva supruga Franka Sinatre, Nancy, preminula u 101. godini

Njenu smrt objavila je Nancy Sinatra Jr, koja je na svom websiteu napisala da joj je majka preminula u petak u 06.02 sati po lokalnom vremenu, ali nije navela gdje.
Lifestyle / Zabava | 14. 07. 2018. u 15:20 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  Nancy i Frank

Nancy Sinatra Sr, nekadašnja tinejdžerska ljepotica i prva supruga legendarnog pjevača Franka Sinatre, preminula je u 101.godini. 

Njenu smrt objavila je Nancy Sinatra Jr, koja je na svom websiteu napisala da joj je majka preminula u petak u 06.02 sati po lokalnom vremenu, ali nije navela gdje.  

- Ona se teško borila da ostane na ovoj zemlji, ali je vrijeme izvuklo najbolje od nje - napisala je ona, dodajući da joj je majka "tiho" preminula. 

Frank i Nancy Sinatra imali su troje zajedničke djece. 

Rođena kao Nancy Barbato 25. ožujka 1917.  u Jersey Cityju, ona je upoznala budućeg supruga u ljeto 1934., dok su odmarali s obiteljima  na obali Jerseya. 

Njoj je tada bilo 17 a njemu 19. godina. 

Oni su se vjenčali u crkvi Our Lady of the Sorrows u Jerseyu, nakon čega su se preselili u skromni stan u New Yorku dok je Nancy radila kao tajnica.  

Slavan po svojim osvajanjima žena, Frank je kasnije bio u braku s Avom  Gardner (1951-57), potom s Miom Farrow (1966-68), i s modelom Barbarom Marx u 1976. 

On je, međutim, ostao blizak s Nancy do smrti u 1998. godini, sudeći po  New York Timesu. 

Najstarije od njihovo troje djece je Nancy Sinatra Jr, koja je stvorila uspješnu pjevačku karijeru hitovima kao što su "These Boots Are Made for Walkin" i "Something Stupid", u duetu koji je otpjevala s ocem. 

Njihovo drugo djete, Frank Jr, koji je preminuo u  2016., također je ostvario glazbenu  karijeru, dok je najmlađe djete Tina Sinatra, prenosi AFP. 

Kopirati
Drag cursor here to close