Savršen kraj godine

Romantična prošnja na vodopadu Kravica: Karlo zaprosio Mariju na filmski način

Cijela scena odigrala se na rubu vodopada Kravica, gdje je Karlo pažljivo postavio svaki detalj kako bi stvorio bajkoviti trenutak.
Lifestyle / Zabava | 30. 12. 2023. u 07:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vodopad Kravica bio je ovih dana mjesto jednog od najromantičnijih trenutaka ove godine, gdje je mladić Karlo iz Njemačke odlučio zaprositi svoju djevojku Mariju, koja je rodom iz Ljubuškog, na spektakularan način.

Cijela scena odigrala se na rubu vodopada Kravica, gdje je Karlo pažljivo postavio svaki detalj kako bi stvorio bajkoviti trenutak.

Latice crvenih ruža postavljene su kao staza koja je vodila do samog ruba vodopada, a svijetleće svijeće i prozračni baloni stvarali su čarobnu atmosferu.

No, vrhunac romantične prošnje bio je veliki natpis "Marry me" (Udaj se za mene).

Karlo, s neskrivenim uzbuđenjem, kleknuo je pred Mariju i izrazio svoje osjećaje.

''Hoćeš li se udati za mene?", upitao je, a njen odgovor bio je ''DA''.

Ova neobična prošnja nije samo oduševila mladi par već i prolaznike koji su slučajno bili svjedoci ovog čarobnog trenutka.

Vodopad Kravica, inače poznat po svojoj prirodnoj ljepoti, sada će nositi i titulu mjesta gdje su se Karlo i Marija zavjetovali jedno drugome na vječnu ljubav.

Njihova priča postala je inspiracija mnogima, podsjećajući nas na snagu ljubavi i nevjerojatne trenutke koji se mogu stvoriti kad srce vođeno ljubavlju prelazi granice uobičajenog i stvara nešto nezaboravno.

Kopirati
Drag cursor here to close