Nova knjiga

Princ William bio je "beba iz pakla": Prijetio dadilji?

Zanimljivi su ovo dosad nepoznati detalji o odrastanju princa koji se danas pokazao kao puno staloženiji i odgovorniji od svog mlađeg brata Harryja koji je u mladosti prozivan nestašnim i problematičnim.
Lifestyle / Zabava | 26. 04. 2022. u 12:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Princ William je bio beba iz pakla, tvrdi autorica Tina Brown u svojoj knjizi "The Palace Papers" koja je jučer izašla u Velikoj Britaniji.

Čak je i kraljica Elizabeta II. jednom prilikom rekla princu Phillipu, tvrdi Brownova, da joj je unuk izvan kontrole.

Uz to navodno se i princeza Diana žalila Charlesu nakon što su se vratili s turneje po Kanadi 1983. godine, prenosi Jutarnji.hr

Napadao dadilju?

"Sin nam se pretvorio u terorista koji ruši sve po kući i razbija sve oko sebe", govorila mu je.

S njime je, piše u istoj knjizi, problema imala i dadilja Barbara Barnes koju je napadao već s četiri godine. Često joj je prijetio da će je kazniti kad jednom postane kralj.

Zanimljivi su ovo dosad nepoznati detalji o odrastanju princa koji se danas pokazao kao puno staloženiji i odgovorniji od svog mlađeg brata Harryja koji je u mladosti prozivan nestašnim i problematičnim.

Između ostalog u knjizi se otkriva da su problema sa zločestim Williamom imali i čuvari Charlesovog imanja Highgrove koje je bez prestanka gađao vodenim pištoljima.

Oslonac majci

Tek kad je navršio šest godina William se primirio, a onda je ulogu problematičnog djeteta preuzeo mali Harry. On je pak poznat po tome da je jednom Charlesu po odijelu razmazao ovčji izmet i to u trenutku kad je on sjedao u helikopter i kretao na službeni put.

"Pogledajte ovo, kukao je kasnije Charles, potpuno sam prekriven izmetom".

Autorica knjige piše kako je William što je bio stariji, to je više postajao oslonac svojoj majci. Kako je Diani naime propadao brak s Charlesom William je bio taj kojem se povjeravala i nazivala ga malim mudracem.

Jednom je prilikom, otkriva se u knjizi, Diana nakon svađe s Charlesom plakala zaključana u kupaonici, a William joj je ispod vrata gurnuo papirnate maramice.

"Mama, nemoj plakati, mrzim kad te gledam tužnu, rekao joj je navodno William", a prenosi Page Six.

Tina Brown u knjizi tvrdi kako je William bolje razumio Dianu od Harryja ali ju nije toliko idealizirao. Znao je da joj tabloidi život pretvaraju u pakao, ali je istodobno znao da šuruje s njima, zaključila je Brown.

Kopirati
Drag cursor here to close