Film za djecu i odrasle

Premijera filma o bendu Dubioza kolektiv

Premijera filma o bendu Dubioza kolektiv pod nazivom „ Film za djecu i odrasle“.  
Lifestyle / Zabava | 31. 10. 2017. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijera filma o bendu Dubioza kolektiv pod nazivom „ Film za djecu i odrasle“ će biti 8. studenog u Sarajevu. 

Film prati snimanje novog albuma Dubioza kolektiva i kombinira dokumentarne snimke rada u studiju sa biografskim materijalom, priopćeno je.

''U filmu smo željeli pokazati kako bend funkcionira i kako je kompletan sustav našeg rada baziran na principu „uradi sam“'', izjavili su članovi benda.

 Režiju filma potpisuje Midhat Mujkić, montažer, fotograf i redatelj s 25 godina iskustva u struci. Radio je na filmovima „10 minuta“ i „Belvedere“ Ahmeda Imamovića, „Sevdah za Karima“ Jasmina Durakovića,  te na filmovima Pjera Žalice i Srđana Vuletića. 

Premijera je zakazana za 8. studeni 2017. u Mixer House Sarajevo s početkom u 20 sati. Organizatori dodaju da je ulaz na projekciju besplatan i da su svi posjetitelji  pozvani da poslije projekcije filma ostanu na after party-ju uz Diskobajagi DJ/VJ dvojac.

Nakon premijere u Sarajevu, za 9. studeni 2017. zakazana je projekcija u Atelier Theater-u u Beču, priopćeno je.

Dubioza kolektiv je proteklog vikenda održala koncert u prepunoj Areni Armeec u Sofijiiu rasprodanom klubu „Babylon“ u Istanbulu. Ova dva nastupa  predstavljaju početak koncertne turneje na kojoj će promovisati novi album „ Pjesmice za djecu i odrasle“.

Album  izlazi 13.  studenog za izdavačku kuću Menart, a kao i uvijek će biti dostupan za besplatan download sa oficijelne  web stranice www.dubioza.org

Kopirati
Drag cursor here to close