TV voditeljica tvrdi

Prelijepa Bavrka: Vjerujte u sebe, ako nećete vi, tko će?

Voditeljica tvrdi kako je ključ neuspjeha upravo nedostatak vjere u sebe.
Lifestyle / Zabava | 08. 08. 2019. u 20:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Ana Bavrka

Prelijepa televizijska voditeljica Ana Bavrka u srijedu je objavila na Insagramu objavu u kojoj navodi kako je u životu najvažnije vjerovati u sebe.

‘’Kada pomislimo da se sve raspada, zapravo se sve slaže na svoje mjesto’’, navela je Ana.

Voditeljica tvrdi kako je ključ neuspjeha upravo nedostatak vjere u sebe.

‘’Često u razgovoru sa mladjim, ali i starijim kolegama, prijateljima kao krucijalni problem oko ostvarenja planova u poslu, ali bilo kom drugom segmentu života vidim nedostatak vjere u sebe, manjak samopouzdanja’’, napisala je.

Nadalje, navodi kako nije life coach ali ju je životno iskustvo natjecalo da radi na sebi te kako je potrebno održavati životnu motivaciju.

‘’Nisam life coach i ne, neću vas naučiti sve tajne uspjeha i sigurna sam da će još mnogo vode proći Dunavom dok i ja savladam određene vještine, ali ono što sam kroz svoj posao naučila jeste da vjerujem u sebe i u vlastite ideje, naravno, uvijek realno gledajući, potkovano znanjem, ali vjera u ono što želim je očuvala moju motivaciju na razini, o čemu god se radilo, jer ako ja ne vjerujem, tko će? I upravo zbog toga se i borim za njih, jer znam da mogu uspjeti. Sve je moguće, za nemoguće se samo treba malo više potruditi. Vjerujte. U sebe’’, navela je Ana.

Kopirati
Drag cursor here to close