"Nije gas"

Prekid suradnje: Razilaze se Desingerica i Pljugica

"Kad je trebao biti najveći gas, on je povukao ručnu", kazao je Desingerica.
Lifestyle / Zabava | 11. 10. 2023. u 14:26 Bljesak.info
LULE PLJUGICA & DESPIC: ŽENE SU NAS NAJVIŠE KOŠTALE U ŽIVOTU! | DAVCAST PODCAST

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, otkrio je da je sa svojim suradnikom Pljugicom završava svaku suradnju i da obojica kreću solo karijere.

"Neki datum našeg razilaženja je 15. siječnja. Tada će se nastupi odvojiti, nastavljamo sa solo karijerom. Što se tiče mojih pjesama, ništa se ne mijenja, sve ostaje isto", započeo je Despić i otkrio kada je došlo do udaljivanja, piše Alo

"Neke stvari su između nas rečene još pre nekoliko mjeseci, samo što nastupamo do 15. siječnja i to je to. Problemi su se događali još tijekom ljeta, ali dečko ima neke druge ljude koji ga savjetuju, tako je izabrao. Nadam se da se priča o razilaženju večeras završava. Krenuo je na neku drugu stranu, zanima me kako će to izgledati", nastavio je Desingerica.

Foto: Bljesak.info / Desingerica i Pljugica

"Menadžment nam je isti. Postoje neki dogovori koji treba da se ispoštuju, ali se nisu ispoštovali zarad nekih pregleda. Imamo korektan menadžment i razumiju stvari, dobro da nije došlo do nekog većeg konflikta zbog neispoštovanog dogovora".

On je potom otkrio i da nije u kontaktu sa Pljugicom, ali da mu želi svu sreću u karijeri.

"Želim mu svu sreću u karijeri. Ja sam se cijelo ljeto nervirao, izgorio, zarad nekog bolje sutra, ali sam samo ispao budala. Čemu to da prodaš nekoga zarad pregleda? Svi su mi na početku pitali što će ti on, ali meni je bilo drago da je netko tada bio ljubomoran na naš uspjeh", rekao je reper, pa konačno otkrio pravi razlog prekida suradnje sa Pljugicom.

"Razlog prekida suradnje je samo on, ništa drugo. Kad je trebao da se da najveći gas, on je povukao ručnu. Poslije toga neka razočaranja koja su privatna i ne želim o tome pričati. Kivan sam i bijesan na njega, zato što mi je mnogo značio", završio je Desingerica.

@alo_portal PLJUGICU SAM VOLEO KAO BRATA Desingericu slomile emocije zbog prekida saradnje #alo #alodnevnenovine #desingerica #pljugica #fypシ #fyp viral original sound - Alo_portal
Kopirati
Drag cursor here to close