Marketinški trik

Breskvica i Voyage su skupa? Djeca se okupljaju ispred njihove zgrade da saznaju istinu

Izvor blizak teen zvijezdama tvrdi kako su Breskvica i Voyage ponovno zajedno.
Lifestyle / Zabava | 01. 02. 2021. u 17:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je vijest o njihovom navodnom prekidu rastužila tinejdžere diljem regije, sve se više šuška o tome da su se Voyage i Breskvica pomirili, a o detaljima su sad progovorili i susjedi srpske glazbene teen senzacije.

Izvor blizak teen zvijezdama tvrdi kako su Breskvica i Voyage ponovno zajedno.

Video: Voyage x Breskvica - Beli Grad (Official Video) Prod. by Andre

Naime, prema pisanju Kurira, par još uvijek živi na istoj adresi.

"Dok su u proteklom periodu uglavnom viđani kako odvojeno ulaze u zgradu, sada ih sve češće srećemo zajedno. Iz njihovog stana se čuje i kako zajedno pjevaju te je jasno da dosta vremena provode zajedno i žive na istoj adresi. Oni su na prvom katu pa često prolazim pored njihovog stana i sve čujem. Od početka priče o njihovom raskidu viđani su na istoj adresi, iako su se u početku kretali odvojeno. Sada je situacija drugačija te izgleda da su riješili sve nesuglasice", rekao je jedan od susjeda, piše drugi srpski medij, Blic.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli VOYAGE (@voyage.mp3)

"Klinci non-stop dolaze ispred njihove zgrade i čekaju ih kako bi se uslikali s njima i saznali što se događa između njih. Ovih dana smo vidjeli i kako se slikaju s oboje, ali i kako razgovaraju s njima o tome jesu li opet zajedno. Oni to ne negiraju, iako iz nekih razloga ne žele i javno potvrditi. Njihovi fanovi bili su izvan sebe kada su čuli novosti, skakali su i grlili ih, a oni su se zadovoljno smješkali", dodao je susjed.

"Što više vremena prolazi, djeluje da su se njih dvoje poslužili marketinškim trikom te da su od početka u kontaktu iako su u javnosti pokazivali drugačije. Cijelo vrijeme su bili na istoj adresi, a pričama o raskidu su uspjeli dodatno skrenuti pažnju na sebe pa im je navodni raskid pomogao u promociji novog spota", smatra izvor srpskog lista.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli @brrrreskvica

"U blizini je osnovna škola i djeca ih na odmoru čekaju ispred zgrade kako bi se mogli fotografirati s njima. Svi se dive Breskvici i Voyageu, pogotovo mlađe generacije. Prije i poslije škole ih salijeću sa svih strana. Obično stave kapu ili naočale da ih djeca ne bi prepoznala. S jedne strane je to i logično jer žele zadržati privatnost. Prije čitave ove drame oko raskida skupilo se preko 20 klinaca koji su čekali na fotografiju s njima", ispričala je i jedna susjeda za Super TV.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli

Kopirati
Drag cursor here to close