'Juncker the Drunker'

Predsjednik EU komisije na konferenciju došao u različitim cipelama!?

Žena je upadljivo gledala dolje, u njegove cipele, a poslije par riječi Juncker se iznenada okrenuo i počeo teturati prema izlazu iz sale za konferencije.
Lifestyle / Zabava | 17. 11. 2018. u 00:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik EU komisije Jean-Claude Juncker ponovno se osramotio, a ovog puta to se dogodilo na konferenciji s predsjednikom Južne Afrike kada se pojavio u alkoholiziranom stanju i s dvije različite cipele, jednom crnom, a drugom smeđom.

Predsjednik Južne Afrike Cyril Ramaphosa trebao je održati zajedničku konferenciju s predsjednikom europske komisije. Tijekom konferencije žena zaposlena u njegovoj pratnji pokušala je nešto reci Junckeru koji je nije čuo, a  zatim je izašao s govornice i stao na rub podija. Žena je upadljivo gledala dolje, a poslije par riječi Juncker se iznenada okrenuo i počeo teturati prema izlazu iz sale za konferencije.

Snimka nešto lošije rezolucije očito je urađena mobitelom sa strane, jer se ovaj detalj ne nalazi u službenom vido zapisu konferencije.

Ovo nije prvi skandal  Jean-Claude Junckera s alkoholom- Predsjednik europske komisije izazvao je diplomatski skandal kada je došao u vidno alkoholiziranom stanju na gala večeru povodom NATO summita u Briselu.

Na video-snimci podijeljenoj na društvenim mrežama šezdesettrogodišnji Juncker tetura i gubi ravnotežu uoči gala večere koja se održala u sklopu NATO summita u Bruxellessu.

Lideru Europske unije pritom su, među ostalima, pomogli predsjednici Finske Sauli Niinisto i Ukrajine Petro Porošenko, a u jednom je trenutku morao priskočiti i nizozemski premijer Mark Rutte.

Juncker je "javno kazao da pati od išijalgije koja mu nerijetko ometa normalno kretanje. To mu je smetalo i u srijedu", rekao je glasnogovornik EK Margaritis Schinas na konferenciji za novinare u Bruxellesu.

Video: EU Leader Stumbles Several Times at NATO Event

"Predsjednik želi javno zahvaliti nizozemskom i portugalskom premijeru Marku Rutteu i Antoniju Costi što su mu pomogli u trenutku kad ga je najviše boljelo. Sada uzima lijekova i osjeća se puno bolje", objasnio je Schinas.

Na pitanje novinara je li Juncker bio pijan Schinas je odgovorio da je "prilično neukusno to što neki mediji donose uvredljive napise i naslove, ismijavajući bolove" predsjednika Europske komisije.

 Svjetski mediji su ga više puta kritizirali zbog alkoholizma, tako su se u javnosti pojavljivale informacije da lider EU komisije pije po cijele dane i da je često viđen mrtav pijan i prije podneva.

Tako se već godinama nagađa kako čelnik Europske unije ima ozbiljnih problema s pićem, a zlobnici su mu nadjenuli nadimak 'Juncker the Drunker'.

Video: Jean-Claude Juncker drunk and bitch slaps leaders
Kopirati
Drag cursor here to close