Velika proslava

Poznati detalji Obaminog 60. rođendana

Među slavnim gostima bili Chrissy Teigen i suprug John Legend, bračni par Dwyane Wade i Gabrielle Union, Bradley Cooper, Stephen Spielberg, Don Cheadle i Erykah Badu.
Lifestyle / Zabava | 09. 08. 2021. u 19:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Outlook India / Poznati detalji Obaminog 60. rođendana 

Bivši američki predsjednik Barack Obama proslavio je 60. rođendan na otoku Martha’s Vineyard u subotu.

Kako javljaju insajderi, koji su ostali anonimni, pokazao je svoje najbolje plesne pokrete, ali i popio koju čašicu više.

Iako se pisalo o kritikama koje je zaradio na temelju broja uzvanika, on se nije dao smesti, već je smanji broj gostiju i uživao maksimalno.

Portal E! News ističe da su među slavnim gostima bili Chrissy Teigen i suprug John Legend, bračni par Dwyane Wade i Gabrielle Union, Bradley Cooper, Stephen Spielberg, Don Cheadle i Erykah Badu. Tom Hanks i supruga Rita Wilson također su pozvani i vjeruje se da su prisustvovali.

Poznato je i da je bilo zabranjeno objavljivanje atmosfere putem društvenih mreža.

Erykah je na svom Instagram storyju podijelila video sa zabave, uključujući i sada već viralni isječak Obame kako pleše na pozornici s gostom, što se moglo vidjeti na MailOnlineu, prije nego što je isti uklonjen.

Glazbenik H.E.R. i reper Trap Beckham, koji je također nastupio te TJ Chapman također su objavili slike s događaja na društvenim mrežama, no i one su izbrisane.

Video: Maskless Obama dances at his 60th birthday party on his celebrity-filled Martha

TJ je otkrio da se ovakav Barack ne viđa često.

'Ovakoga Obamu nikada u životu nećete vidjeti. Ovakvog Obamu nitko nikada nije vidio. Bio je pijan. O moj Bože', riječi su kojima je opisao rođendan bivšeg predsjednika.

Inače, party je bio tematski, a tema je bila - Havaji. Gosti su nosili havajske košulje i dobili su svježe cvjetne ogrlice.

Bilo je nekoliko šatora, stolova, garnitura za sjedenje, veliki plesni podij i velika pozornica, kao i maske za lice, bejzbolske kape, salvete i natpisi sa šablonom "44x60".

Novi soj koronavirusa, odgovoran za masovni porast zaraza u zemlji, natjerao je Obamu da smanji svoj početni popis od 475 gostiju.

Kopirati
Drag cursor here to close