Mala planinarska škola 2021

Pošaljite djecu u planine

HPD Pločno Posušje organizira prvu Malu planinarsku školu koja će se odvijati od 4. do 9.8.2021. godine, uz vodstvo jednog planinarskog vodiča i dva iskusna planinara…
Lifestyle / Zabava | 11. 07. 2021. u 11:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Imate dijete uzrasta od 7 do 14 godina? Želite mu pružiti novu perspektivu proširujući svoje vidike? Želite da usvoji praktične vještine kroz iskustveno učenje u prirodi, te nadogradi svoje psihofizičke kapacitete kroz novo iskustvo, izazove, igre i druženje? 

HPD Pločno Posušje organizira prvu Malu planinarsku školu koja će se odvijati od 4. do 9.8.2021. godine, uz vodstvo jednog planinarskog vodiča i dva iskusna planinara, pri čemu će djeca upoznati neke od lokacija u blizini Blidinjskog jezera, Masne Luke, Vrana i Čvrsnice uz cjelodnevni boravak na čistom zraku.

Obroci će se pripremati u planinarskom domu „Masna Luka“ gdje će ujedno polaznici biti i smješteni. Predviđeni broj polaznika je do 50, što je optimalan broj za kvalitetan rad s djecom s tri vodiča i ujedno smještajni kapacitet doma.

Cijena škole iznosi 100 KM, uz obaveznu uplatu akontacije do 21.7. od 60 KM koja se ne vraća. Ostatak uplate se vrši prilikom dolaska djece u planinarski dom. Plan aktivnosti obuhvaća planinarski izlet, izlet markiranja, učenje osnova penjanja, čvorologije, kartografije, branje ljekovitog bilja, obilazak Blidinjskog jezera i crkve u Masnoj Luci i još mnoge dr. U cijenu su uključena 3 obroka dnevno izuzev prvog i zadnjeg dana kad će biti osigurana 2 obroka te noćenje, diplome te dar iznenađenja.

Zainteresirani se mogu prijaviti najkasnije do srijede 21.7.2021. kada će biti upriličen susret s roditeljima i uvodno predavanje o pravilima ponašanja u prirodi. Završno druženje uz dodjelu diploma s djecom i roditeljima je 9.8.2021. godine u 11 h.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close