Alat

Atraktivna Španjolka: Portugalski nogometaš ima penis kao crv izgubljen u prašumi Amazone

Identitet dotičnog nogometaša nije htjela otkriti jer mu, kako kaže, ne želi uništiti život.
Lifestyle / Zabava | 05. 11. 2020. u 18:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Touch ground. by @leinenlandscape

Objavu dijeli Mari Cielo Pajares (@mcpajares)

Mari Cielo Pajare je Španjolka koja sebe opisuje kao književnicu i glumicu, a tijekom života se okušala i u filmovima za odrasle. Kako to sve ne bi prošlo nezabilježeno, Mari je to sažela u knjizi koju je nazvala 'Memoari jedne ku*ve', a u njoj je ispričala detalje iz svog poslovnog života.

Dotaknula se i privatnog života te opisala neke događaje koji su joj ostali u sjećanju, a to je pobliže opisala za španjolski Diez Minutos.

Atraktivna Španjolka otkrila je kako je spavala s jednim portugalskim nogometašem, ali nije ju previše oduševio. Štoviše, njegov 'alat' opisala je kao izgubljeni crv u prašumi Amazone.

''Odlučio je da je vrijeme da idemo u krevet. Kada sam skinula njegove bokserice vidjela sam najmanji penis u životu. Imao je mikropenis. Da sam htjela da mu masturbiram, trebala sam pincetu, mikroskop i GPS'', otkrila je Mari i nasmijala sve.

Identitet dotičnog nogometaša nije htjela otkriti jer mu, kako kaže, ne želi uništiti život.

''Neću nikad reći tko je u pitanju jer mu ne želim upropastiti život. Imali smo nekoliko puta odnose, ima impresivne mišiće, leđa i trbušnjake, ali kada je skinuo bokserice, bila sam šokirana. Bio je tako mali, kao izgubljeni crv u prašumi Amazona'', istaknula je ona.

I ostavila španjolske medije u neizvjesnosti, a oni su se odmah bacili na posao kako bi saznali o kome je riječ. A njezin opis odmah ih je asocirao na jednu zvijezdu, piše 24sata.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close