Više od 1,5 promila!

Pijani David Trezeguet poludio pa vrijeđao policajce!

"Jadnici jedni! Vi ste prosjaci, pa vi ne zaradite ni 2000 eura mjesečno!", vrijeđao je Trezeguet policijske službenike.
Lifestyle / Zabava | 19. 07. 2019. u 19:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan povratak kući nakon večere pretvorio se za Davida Trezegueta u sramotu. Proslavljeni francuski napadač vozio je velikom brzinom i jedva izbjegao jednog pješaka zbog čega ga je zaustavila policija.

Naravno, zatražili su od njega da se podvrgne testiranju na alkohol, što je nekadašnji ofenzivac Juventusa odbio. Ali, oni nisu odustajali pa je Trezeguet poludio, prenosi Gazzetta dello Sport.

"Jadnici jedni! Vi ste prosjaci, pa vi ne zaradite ni 2000 eura mjesečno!", vrijeđao je policijske službenike.

A nakon što je napokon odradio alkotest, krenuo je s još gorim uvredama.

"Vi ste gubitnici, j**** vam majku!"

Alkotest je pokazao kako Trezeguet ima nedopuštenu razinu alkohola u krvi (između 1,5 i 1,7 promila) pa mu je oduzeta vozačka dozvola. A talijanski mediji prenose i da će biti optužen zbog vrijeđanja službenih osoba.

U cijeloj toj bizarnoj priči, najnevjerojatnije zvuči informacija da mu je prijatelj, koji je bio s njim u automobilu, savjetovao da odglumi napad.

"Baci se na zemlju i pravi se da imaš napad, da si bolestan kako bi došlo vozilo hitne pomoći i odvelo te u bolnicu pa ćeš se tako izvući", rekao je navodno Trezeguetov prijatelj, koji je očito i sam bio potonuo u alkoholu.

Jedan svjedok događaja izjavio je kako se Trezeguetov automobil kretao krivudavom putanjom i činilo se kako ga vozač ne može kontrolirati.

Prijeti mu prijava i masna globa, a izvjesno vrijeme njegova će vozačka dozvola ''odmarati'' u policiji.

David Trezeguet bio je svjetski (1998.) i europski (2000.) prvak s Francuskom. Za Juventus je odigrao 320 službenih utakmica i postigao 171 pogodak

Kopirati
Drag cursor here to close