"Pekso"

Ousmane Dembélé u Dortmundu živio okružen gomilama smeća!

"Posvuda je bilo samo smeće. U hladnjaku ostaci pokvarene hrane, između komada namještaja razbacane stare plastične vrećice, oštećenja po podu. Iz vrata ostala je gomila neplaćenih računa, tako da nisam ja jedini koji je oštećen", navodi vlasnik kuće
Lifestyle / Zabava | 16. 11. 2018. u 12:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bild / Ousmane Dembélé nije smatrao da treba bilo što čistiti ili sklanjati

Posrnula zvijezda Barcelone Ousmane Dembele u novije vrijeme redovito se pojavljuje u udarnim vijestima sportskih medija, jer je previše nonšalantan, gotovo neprofesionalan, o čemu govori njegovo kašnjenje na treninge pa čak i na utakmice.

U trenutku kad se činilo da je ''zatvori' krug'' i da se o njemu nema što više dodat, njemački Bild je objavio kako bivši stanodavac od Dembelea potražuje 20.725,76 eura plus kamate, jer je nakon odlaska iz Dortmunda mladi Francuz iza sebe ostavio kaos i nered.

Bild piše kako je Dembele u iznajmljenoj kući pričinio znatnu štetu, a iza njega ostale su gomile smeća.

"Posvuda je bilo samo smeće. U hladnjaku ostaci pokvarene hrane, između komada namještaja razbacane stare plastične vrećice, oštećenja po podu. Iz vrata ostala je gomila neplaćenih računa, tako da nisam ja jedini koji je oštećen", navodi vlasnik kuće Gerd Weissenberg.

Weissenberg kaže kako nogometaš nije blagovremeno otkazao ugovor niti je kuću službeno predao vlasniku.

Foto: Bild / Ambijent nogometaševe (bivše) spavaće sobe

Kao ilustracija, objavljene su i neke slike zatečenog stanja iz ljeta 2017., kad je Dembele iz Borussije Dortmund prešao u Barcelonu.

Mladi nogometaš čak nije vratio ni ključeve vlasniku kuće te je ovaj bio prisiljen obiti vrata i promijeniti brave, a dodatni problem je u tome što sud nema adresu ovog igrača u Barceloni pa se zahtjev za plaćanjem odštete ne može poslati na izvršenje.

Ousmane Dembele slično se ponaša i u Barceloni, a njegovi kolege već su mu ukazali na potrebu da svoj prostor u svlačionici mora držati urednim. Nije teško zamisliti koliko se on obazire na takve primjedbe.

Kopirati
Drag cursor here to close