''Lord of the Lake''

Otkačeni Nicklas Bendtner na jezeru gol kao od majke rođen

Slika koju je naslovio „Aquaman“ izazvala je dosta komentara, a uključio se i Bendtnerov bivši kolega Ivan Perišić, koji je s Dancem skupa igrao u njemačkom Wolfsburgu.
Lifestyle / Zabava | 30. 07. 2018. u 15:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nicklas Bendnter (30) svakako spada u red nogometaša koji su svoj potencijal iskoristili maksimalno 20 posto. Ipak, i to mu je bilo dovoljno da postane slavan, zaradi gomilu novca i zabavlja se na svoj način.

Od mentaliteta jednog Danca čovjek uvijek očekuje ozbiljnost i disciplinu, ali „Lord Bendnter“ mogao bi mirne duše biti i Mostarac.

Opušten je i sklon sirovoj vrsti humora, a što se nogometne karijere tiče, ovaj nadareni napadač odavno je shvatio kako će se uvijek naći neki klub koji ga želi. Važno je da je prvoligaš, a iz koje zemlje - manje je bitno.

Slika koju je Bendtner postavio na Instagramu nastala je na nekom jezeru, a nogometaš je potpuno nag i slikan je s leđa.

Fotografija koju je naslovio „Aquaman“ izazvala je dosta komentara, a uključio se i Bendtnerov bivši kolega Ivan Perišić, koji je s Dancem skupa igrao u njemačkom Wolfsburgu.

"Bio sam na mačevanju s ribom", poručuje ''Lord'' kolegi Perišiću.

 

Aquaman

A post shared by Nicklas Bendtner (@bendtner14) on

U hladnoj vodi jezera Danac nije bio posve sam. S njim je bila i Philine Roepstorff, najnovija djevojka popularnog nogometaša.

Philine je danski model i već je nekoliko tjedana u vezi s Bendtnerom.

Gospođica Roepstorff je njegova četvrta ozbiljna veza u četiri posljednje godine.

S voditeljicom Caroline Fleming, koja je dosta starija od njega, 2010. godine dobio je sina Nicholasa.

Potom je bio u vezi s glumicom Reanin Johannink, a nakon nje se zabavljao s modelom Natasjom Madsen, te s glumicom Julie Zangenberg .

Bendtner trenutačno igra za Trondheim Rosenborg, kojeg ovoga tjedna čeka uzvratna utakmica Lige prvaka protiv škotskog Celtica. Šanse za prolazak dalje su gotovo nikakve, jer su utakmicu na domaćem terenu izgubili rezultatom 1:3.

Bendnter je za Trondheim postigao 30 pogodaka u 60 nastupa.

Kopirati
Drag cursor here to close