Kosača

Osvojite ulaznice za stand-up show Željka Pervana u Mostaru!

Riječ je o čistom humoru bez ikakvih rekvizita: čovjek i njegova duhovitost, a trajanje programa je 80 minuta bez stanke.
Lifestyle / Zabava | 01. 03. 2019. u 12:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Željko Pervan 

Portal Bljesak.info u suradnji sa Hrvatskim domom herceg Stjepana Kosače daruje 3X2 ulaznice za nastup stand up komičara Željka Pervana, 6. ožujka u Kosači.

Pervan kao jedan od najboljih stand up komičara na ovim prostorima, odlučio se na promjene u svom programu te u Mostar stiže sa svojim novim stand up showom, ''Na hladnom betonu''.

Pervan je u njemu opisao sav svoj život, od rođenja do današnjih dana na svoj specifičan sarkastično-satiričan način, navode organizatori.

Riječ je o čistom humoru bez ikakvih rekvizita: čovjek i njegova duhovitost, a trajanje programa je 80 minuta bez stanke.

Željko Pervan se do sada bavio aktualnim političkim temama koje muče naše stanovnike, a sada se u maniri najbolje satire, pozabavio svojim rođenjem, prvim ljubavima, brakom i životu u njemu, ali poznajući njega nije isključena ni improvizacija sa šalama o političarima i svakodnevnici.

Kako biste osvojili ulaznice, potrebno je na e-mail [email protected] poslati svoje kontakt podatke (ime i prezime te kontakt telefon). Nagradna igra trae do ponedjeljka, 4. ožujka.

Ukoliko ulaznice ne osvojite na našoj nagradnoj igri, može ih kupiti svakim radnim danom, od 13 do 20 sati, na blagajni Kosače.

 

Dobitnici ulaznica su: Željana Ćutuk, Mate Zelenika i Danijela Majerski.

Kopirati
Drag cursor here to close