Pljačka

Opljačkan Ćiro: Ostao bez Šuškova pištolja i prstena od 100.000 franaka

''Ma, jadan sam ti ja, nisam ništa ni osigurao, jer sam, budala, mislio: 'Tko će mene pokrasti, pa ja sam prijatelj naroda'. Jesam k...'', rekao je Ćiro.
Lifestyle / Zabava | 02. 11. 2018. u 09:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nepoznati počinitelji provalili su u kraljevičku vikendicu Miroslava Ćire Blaževića i otuđili pozamašnu količinu novca i dragocjenosti, ali u prvom redu hrvatskog ''trenera svih trenera'' učinili silno utučenim i potištenim, piše riječki Novi list.

''Sine moj, da znaš, ovo me jako pogodilo, razvališe sve...'', rekao je Ćiro novinarima umjesto dobrodošlice u vikendici.

''Ma, jadan sam ti ja, nisam ništa ni osigurao, jer sam, budala, mislio: 'Tko će mene pokrasti, pa ja sam prijatelj naroda'. Jesam k...'', rekao je Ćiro.

Nije se prvi put dogodila provala u Ćirinu vikendicu, navode riječke novine.

''Znali su mi provaliti, ali to su bili neki sitni lopovi, tražili dresove... Ja im poslije ostavio poruku, objasnio gdje stoje ključevi da ne razbijaju bez veze. E, ovi su bili baš profesionalci. Točno su znali što i gdje traže. Znali su, recimo, mjesto u zidu iza ormara gdje se nalazi sef. Najprije su probali iskopati cijeli sef, ali nisu uspjeli pa su u priboru u podrumu pronašli bor mašinu, poslužili se i obavili posao do kraja... Što je bilo u sefu? Lova, dosta love, ali odnijeli su i jedan suprugin prsten, vrijedan 100 tisuća franaka koji sam joj kupio u Parizu poslije osvajanja povijesne bronce na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. To je švicarski sef, nije ga lako razvaliti, bio sam uvjeren da je to nemoguće, ali, eto, zaj... sam se'', rekao je.

Nisu se, navodi Novi list, lopovi zaustavili samo u sobi na katu, u podrumu su našli drugi dio dragocjena plijena. Ukrali su mu, tvrdi, i pištolj koji mu je poklonio Gojko Šušak.

 

Kopirati
Drag cursor here to close