Svečano

Obitelj Čilić zablistala na krštenju, a ni kumovi Modrići nisu 'podbacili'

Lifestyle / Zabava | 15. 07. 2022. u 11:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot / Obitelj Čilić zablistala na krštenju sina

Naš uspješni tenisač Marin Čilić i njegova lijepa supruga, psihologinja i politologinja Kristina u Zadru su krstili svoje drugo dijete, sina Vitu. Par već zajedno ima i dvogodišnjeg sina Balda.

Na krštenju kum malenom Viti bio je Luka Modrić, a ljepše polovice naših proslavljenih sportaša za ovu svečanu priliku zablistale su u bijelom, piše Miss7.hr

Na fotografijama koje je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelio Marin Čilić, Kristinu možemo vidjeti u jednostavnoj i elegantnoj bijeloj modnoj kombinaciji koju je upotpunila jednostavnim nakitom i prirodnim makeupom.

Spuštena ramena gornjem dijelu outfita dala su cijeloj kombinaciji dozu ženstvenosti, dok su široke, lepršave nogavice dodale na eleganciji. Kristina je styling upotpunila opuštenom frizurom valova.

Za bijeli styling se odlučila i Vanja Modrić, koja je krštenju prisustvovala u bijeloj haljini brenda Valentino, ravnog kroja s kratkim rukavima te ukrasnim džepovima, a efektan detalj su decentni crni obrub na rukavima, ovratniku i džepovima. Haljina koju je nosila Vanja Modrić na farfetch.com prodaje se po cijeni od 2500 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close