Ljeto u Jajcu

Novi datum održavanja kraljevskog festivala zabave u Jajcu

Proteklog vikenda veliko nevrijeme i neumorna kiša natjerali su organizatore Kraljevskog festivala zabave da otkažu planirane koncerte.
Lifestyle / Zabava | 27. 06. 2023. u 10:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Vodopadu u Jajcu dvije su večeri za redom koncerte trebali održati Jelena Rozga i Željko Bebek. Novi datumi održavanja koncerata su 30.06. Jelena Rozga, i 01.07. Željko Bebek. Organizatori pozivaju sve one koji žele biti dio najbolje zabave u gradu i to pod veličanstvenom kulisom Vodopada, da ulaznice potraže u Turističkom info centru u Jajcu, te online putem sustava kupikartu.ba.

#kraljevskifestivalzabave dio je kulturnog „Ljeta u Jajcu 2023.“ koje je svake godine obogaćeno novim značajnim događajima i velikim brojem posjetitelja. Zato pripremite se na kraljevsku zabavu u nadolazećem vikendu. Petak, 30.06. rezervirajte za jednu od najpoželjnijih zvijezda u regiji - Jelenu Rozgu, koja na koncerte donosi svoju fenomenalnu i vrckavu energiju, te stare hitove iz vremena Magazina, ali i one novije među kojima su najpoznatiji "Bižuterija" , "Cirkus" , "Minut srca mog" , "Samo se ljubit' isplati".

A subotu 01.07. rezervirajte za živuću rock legendu ovih prostora Željka Bebeka čija karijera traje skoro 50 dugih godina. Uz njegove pjesme odrastali su mnogi naraštaji pa vjerujemo da će ovaj koncert biti zanimljiv i mladima i starima, svima koji vole zvuke starog dobrog rock 'n' rolla.

Vikend koji je pred nama donosi i druge zanimljive događaje u Jajcu, stoga je sigurno da dobre zabave zasigurno neće nedostajati u ovom kraljevskom gradu!

Kopirati
Drag cursor here to close