Večer emocija I pozitivne energije

Nina Badrić sa vrhunskim glazbenicima ovoga petka u Herceg etno selu

Kako je najavila sama glazbenica, očekuje nas nezaboravna glazbena svečanost prepuna emocija I pozitivne energije.
Lifestyle / Zabava | 03. 08. 2021. u 15:40 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nina Badrić jedna od najomiljenijih regionalnih pop izvođačica stiže u amfiteatar Herceg etno sela Međugorje i to će biti njezin treći nastup na ovoj prekrasnoj ljetnoj pozornici. Koncert u organizaciji agencije PRimera održat će se ovoga petka, 6.kolovoza 2021. od 21 sat.

Ulaznice po cijenama od 25 KM za tribine I 30 KM VIP mogu se kupiti online preko sustava www.kupikartu.ba , na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru I na recepciji Herceg etno sela Međugorje, a na dan koncerta ukoliko ih ostane u prodaji bit će dostupne na ulazu u amfiteatar.

Kako je najavila sama glazbenica očekuje nas nezaboravna glazbena svečanost prepuna emocija I pozitivne energije. Nina će izvesti najveće hitove iz svoje dugogodišnje karijere, a set listu priprema s posebnom pažnjom za nadolazeći koncert jer stiže u Međugorje u punom bendovskom sastavu vrhunskih glazbenika od kojih će Hrvoje Rupčić, poznati glazbenik I osnivač grupe Cubismo, prvi put nastupiti na ovoj amfiteatarskoj pozornici.

Ova velika glazbenica do sada je objavila 7 solističkih albuma, višestruka je osvajačica nagrade Porin I jedna od najtiražnijih hrvatskih glazbenica čiji albumi uvijek premašuju zlatne naklade, a tu kvalitetu prepoznao je i ponosni partner koncerta BH telecom!

Kopirati
Drag cursor here to close