Nova ljubav

Nina Badrić ljubi livanjskog poduzetnika

Riječ o kontroverznom “poduzetniku” koji je medijima poznatiji kao muškarac koji se 90-ih godina obogatio prodajom kave na području bivše Jugoslavije, potom i na Cipru, Belgiji i Egiptu
Lifestyle / Zabava | 22. 05. 2018. u 21:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nina Badrić  / Bljesak.info

''Nekako završim baš s tim za koga sam rekla 's njim nikada', tako da više ne govorim tu rečenicu i mislim da me život može iznenaditi'',  kazala je u nedavnom razgovoru za medije pjevačica Nina Badrić, koja se ponovno zaljubila, kako prenose mediji, ovoga puta u  livanjskog poduzetnika Tina Bralu.

Riječ o kontroverznom “poduzetniku” koji je medijima poznatiji kao muškarac koji se 90-ih godina obogatio prodajom kave na području bivše Jugoslavije, potom i na Cipru, Belgiji i Egiptu.

Osim toga, u posljednje vrijeme, kako mediji prenose omiljena mu je i ilegalna prodaja duhana, krajem prošlog tjedna carinici su Nininu novu ljubav navodno uhvatili u nedozvoljenom biznisu u kombiju, u Lukarišću kod Dugog Sela.

Osim toga, zaradio je  i prekršajnu prijavu te će morati platiti trošarinu na duhan. Poznat je sudu i policiji kao kupac državnog zemljišta na Mljetu 2006. godine.

Prijateljevao je navodno i s kriminalnim miljeom , a istaknuti “lik” zagrebačkog podzemlja, Damir Džebo, 1996. godine je i izrešetao njegov automobil pred kućom u Vrtlarskoj ulici, prenosi Slobodna Dalmacija.

Tri godine prije nego što je ubijen, Džebo je od Brale navodno i posudio 10.000 tadašnjih njemačkih maraka. Novac mu je umjesto Brale predao njegov rođak Zoran Garić. Bralina rođaka poslije su oteli, a za njegovu otmicu bili su optuženi upravo Damir Džebo i Igor Mikola, prenose mediji.

Kopirati
Drag cursor here to close