Hodočašće

Nikola Rokvić stigao u Grčku: 31 dan pješačenja i 300.000 eura za onkološke pacijente

Čitava Srbija, ali i regija, pratila je iz dana u dan Nikolinu misiju. Podršku je dobio i od velikog broja kolega i javnih osoba.
Lifestyle / Zabava | 23. 05. 2024. u 10:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosih nogu i uz svetovnu pesmu pjevač Nikola Rokvić stigao je u manastir Svetog Nektarija Eginskog u Egini (Grčka) nakon 31 dan pješačenja.

Čitava Srbija, ali i regija, pratila je iz dana u dan Nikolinu misiju. Podršku je dobio i od velikog broja kolega i javnih osoba.

Nakon što je stigao u manastir, Nikola je za "Blic" otkrio prve utiske.

"Još sam pod velikim utiskom. Čudesan dan, ovo je posle rođenja dijece i tih velikih stvari, jedan od najvećih dana u mom životu. Toliko ljubavi, radosti, milosti, Božjeg blagoslova koje sam video, i najdivnije je to što mi je Gospod dozvolio da to prenesem na ljude", rekao je Rokvić na početku.

Šta ti je prvo prošlo kroz glavu kada si stigao ispred manastira?

"Stigao sam. Vratio sam se u trenutak kada sam dao zavjet da ću doći, bio sam ponosan i radostan. Nekako, ovo je put koji je životni put, verujem da ću biti bolji čovek od ovog puta. Nadam se da će i drugi ljudi, pošto sam video koliko su pratili, da će i oni krenuti putem bogotražnje i putem ljubavi", istaknuo je Rokvić.

Podsjetimo, njegovo hodočašće pratila je humanitarna akcija fondacije "Porodica" u kojoj je za onkološke pacijente prikupljeno više od 300.000 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close