Savjeti oskarovke

Nicole Kidman poslala važnu poruku mladim djevojkama

''Brinite o sebi, budite sigurne da ste zaštićene, ne dozvolite nikome da slomi vaš duh i budite svoje''
Lifestyle / Zabava | 14. 10. 2017. u 18:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavna oskarovka Nicole Kidman već je ranije svojim priopćenjem vezanim uz seksualni skandal moćnog filmskog mogula Harveyja Weinsteina dala podršku glumicama koje su javno o tome progovorile, a sada je poslala poruku i mladim nadarenim glumicama u usponu.

Kidman je svojim priopćenjem pozdravila i dala podršku svim ženama koje su javno progovorile protiv bilo kakve zlouporabe moći, bilo da se radi o obiteljskom nasilju ili seksualnom uznemiravanju na radnom mjestu i poručila da se takvo ponašanje mora iskorijeniti, piše T-portal.

Kako piše InStyle, glumica je prošlog tjedna, gostujući na britanskom Magic Radiju, ponovno govorila o potrebi iskorjenjivanja predatorskog ponašanja na radnom mjestu, kao i pružanju potpore žrtvama seksualnog zlostavljanja i napada.

''Radim već više od dva desetljeća za UN Woman na iskorjenjivanju nasilja nad ženama i vrlo je važno ne tolerirati više takvo ponašanje'', rekla je Kidman i poručila mladim glumicama u usponu da počnu sebe stavljati u prvi plan.

''Brinite o sebi, budite sigurne da ste zaštićene, ne dozvolite nikome da slomi vaš duh i budite svoje. Previše vremena u kreiranju sebe i svog identiteta trošimo na izgled, a zapravo otkrivanje onoga što jeste i što želite reći, da se čuje i vaš glas, jedno je od najtežih stvari za napraviti, ali i jedna od najvažnijih stvari koje trebate učiniti'', poručila je Kidman i naglasila da prvenstveno misli na mlade djevojke.

 
Kopirati
Drag cursor here to close