Nije ljubav pura

Nicki Minaj se udala za osuđenog seksualnog prijestupnika i ubojicu

Petty nije samo seksualni prijestupnik nego je 2002. godine upucao jednog mladića u New Yorku. TMZ navodi da je Petty u Queensu tri puta pucao u trbuh mladiću imenom Lamont Robinson, zbog čega je osuđen na sedam godina zatvora.
Lifestyle / Zabava | 24. 10. 2019. u 12:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Nicki Minaj sa svojim suprugom  Kennethom 

Nicki Minaj je na Instagramu otkrila da se udala za osuđenog seksualnog prijestupnika Kennetha 'Zoo' Pettyja. Reperica je u ponedjeljak objavila da se udala za momka s kojim je u vezi bila manje od godinu dana

"Onika Tanya Maraj-Petty 10-21-19", napisala je 36-godišnja reperica uz snimku s kapom i šalicom na kojima su ispisane riječi 'Gospodin' i 'Gospođa'.

Zvijezde poput voditeljice La La Anthony, manekenke Winnie Harlow i pjevačice Christine Aguilere čestitale su Nicki na vjenčanju u komentarima.

Kenneth se pojavio uz repericu u seksi sceni u spotu za njen ljetni hit 'Megatron'.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Onika Tanya Maraj-Petty 102119

Objavu dijeli Barbie (@nickiminaj)

Kada je imao 16 godina, Petty je bio osuđen za pokušaj silovanja i u zatvoru je odslužio četiri godine. Slučaj zbog kojeg je osuđen zbio se 1994. godine. Od tad je njegovo ime u registru osuđenih seksualnih prijestupnika.

Nicki i Kenneth su bili u vezi kada je njoj bilo samo 16 godina, a njemu 21.

Razumljivo, zabrinuti obožavatelji su reagirali na njihov brak, no reperica je i ovoga puta branila svog partnera.

Naime, u komentarima je napisala da je optužnica protiv njega proizašla iz sporazumnog odnosa iz njegovih tinejdžerskih dana.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

30 in the clip’ll be empty sleeze

Objavu dijeli Barbie (@nickiminaj)

Međutim, Petty nije samo seksualni prijestupnik nego je 2002. godine upucao jednog mladića u New Yorku. TMZ navodi da je Petty u Queensu tri puta pucao u trbuh mladiću imenom Lamont Robinson, zbog čega je osuđen na sedam godina zatvora.

Razlog zbog kojega je pucao u drugog mladića bio je rat lokalnih bandi, a Kenneth 'Zoo' Petty je iz zatvora pušten 2013. godine.

Prema evidenciji policije u New Yorku, ovaj opasni momak je kao mladić čak dvanaest puta privođen i optuživan za razne prijestupe, od seksualnih napada pa do ubojstva.

Video: Nicki Minaj - MEGATRON
Kopirati
Drag cursor here to close