Ženina obitelj puna iznenađenja

Nesuđeni badžo: Momak svastike Garetha Balea pronađen mrtav u kući

Velški reprezentativac je i ranije imao problema s rodbinom svoje izabranice.
Lifestyle / Zabava | 13. 11. 2017. u 13:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Alexander Williams, ''badžanak'' nogometaša Garetha Balea, pronađen je mrtav u svojoj kući u velškome Penrithu. Pokojni Williams bio je u vezi s Katie Rhys-Jones, sestrom Baleove zaručnice Emme.
Pronađen je u svojoj kući u srijedu, 8. studenog 2017., potvrdila je policija u Walesu. Rečeno je da provode istragu, a Wales Online su izvijestili kako su Bale i njegova zaručnica Emma zaprepašteni tom viješću.

Glasnogovornik policije potvrdio je da trenutno nema sumnjivih okolnosti koje bi se odnosile na smrt Alexandera Williamsa.

Velški reprezentativac je i ranije imao problema s rodbinom svoje izabranice. Prošle godine ga je čuvala policija nakon što je rođakinja njegove zaručnice, bivša manekenka Epiphany Dring, nestala s kovčegom punim novca, droge i satova, vrijednim oko milijun funti. U njemu se nalazilo oko 300.000 funti u gotovini, određena količina droga i vrijedni satovi.

I otac Emme Rhys-Jones, Martin, završio je u zatvoru u Americi zbog prijevare od dva milijuna funti.

Bale i bez toga ima velike probleme sa svojim ozljedama, jer je već duže vrijeme izvan stroja u Realu iz Madrida, propustio je i putovati na međunarodne utakmice s Walesom ovog tjedna. Njegov oporavak nakon ozljede mišića na treningu prošloga četvrtka trajat će najvjerojatnije do kraja godine. To mu je ukupno 24. ozljeda otkako je stigao u Real.

Kopirati
Drag cursor here to close