Rukovanje na postelji

Neobičan Berlusconijev poklon za Vladimira Putina

Berlusconi je u Soči doputovao još u subotu kako bi Putinu uručio poseban poklon te s njim i njegovom obitelji te bliskim prijateljima proslavio 65. rođendan
Lifestyle / Zabava | 11. 10. 2017. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ruskome predsjedniku Vladimiru Putinu zacijelo nije lako odabrati rođendanski poklon koji će ga obradovati, no bivši talijanski premijer i veliki Putinov prijatelj Silvio Berlusconi jamačno ga je ugodno iznenadio unikatnom navlakom za jorgan s izvezenim motivom novinske fotografije dvojice čelnika na kojoj se srdačno rukuju.

Berlusconi je u Soči doputovao još u subotu kako bi Putinu uručio poseban poklon te s njim i njegovom obitelji te bliskim prijateljima proslavio 65. rođendan, piše Tass.

U pozadini unikatne navlake prikazane su najveće turističke atrakcije Italije i Rusije, bazilika svetog Vasilija Blaženog i rimskog Koloseja, prenijela je Hina.

Corriere della Sera u nedjelju je napisao da je za izradu unikatne navlake trebalo oko šest sati. Navodno je Berlusconijev tematski poklon odgovor na onaj Putinov od prije deset godina.

Riječ je o bračnoj postelji na kojoj je bivši talijanski premijer navodno spavao s Patriziom D'Addario, prostitutkom koja je napisala knjigu "Prava istina najpoznatije escort dame na svijetu" u kojoj spominje i Berlusconija.

 

Kopirati
Drag cursor here to close