Što su čekali?

Neke od slavnih osoba vrlo su kasno priznale svoju homoseksualnost

Zašto su poznati i slavni dugo čekali da objave svoju homoseksualnost?
Lifestyle / Zabava | 02. 11. 2017. u 08:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kasni "izlasci iz ormara" kod nekih slavnih osoba, kao upravo aktualno priznanje američkog glumca Kevina Spaceyja kako je on zapravo homoseksualac, nešto je što se vjerojatno neće mijenjati u skoroj budućnosti, bez obzira na sve seksualne slobode i prava u modernome svijetu.

Tko zna bi li to Spacey i obznanio da se na njega nije požalio manje poznati kolega Anthony Rapp, ali u svakom slučaju puno slavniji Kevin Spacey kazao je "sada biram živjeti kao gay muškarac''.

Mnogi se sada, naravno, pitaju zašto je čekao do sada?

Strah od gubitka posla, odbacivanje od strane zajednice i obožavatelja, zasigurno igraju veliku ulogu u tome.

Još su neki ljudi s filmske ili glazbene scene oklijevali u tom pogledu, primjerice popularni latino pjevač Ricky Martin (45).

Kad je 2010. godine obznanio da živi s muškarcem, kazao je kako je ranije svim silama nastojao to sakriti.

"Vršio sam čak mobing nad osobama koje su bile homoseksualne", kazao je Martin. Odgajan je, dodaje on, uz jasan stav da je homoseksualnost nešto loše.

Danas je u sretnome braku s Jwanom Yosefom (33), a zajednički podižu dva sina, koje je Martin dobio uz pomoć surogat majčinstva.

Znatno duže od Martina svoju je homoseksualnost tajila Holland Taylor (74), koja je u seriji "Dva i pol muškarca" bila ''žderačica ljubavnika''.

Tek je 2015. godine objavila svoju vezu s 32 godine mlađom kolegicom (Sarah Paulson (42)).

"Ona je nešto najčudesnije i najposebnije što mi se dogodilo u životu", izjavila je glumica za svoju ljubavnicu Paulson.

Kaže kako je i ranije imala veze jedino i isključivo sa ženama, dakako - sve u strogoj tajnosti.

Ian McKellen (78) se također relativno kasno 'razotkrio', 1988. godine, kada je imao već 50 godina. Nakon toga se "X-Men"-star redovito i zdušno zalaže za prava homoseksualaca.

Pjevač Barry Manilow je 2015. godine oženio svog menadžera Garryja Kiefa. Tek tada je službeno objavio da je zapravo homoseksualac i da su brojne obožavateljice kroz njegovu karijeru zapravo osvajale ''napuštenu tvrđavu''.

Lance Bass, član nekad mega popularnog boy banda N'Sync, priznao je svoju seksualnu orijentaciju 2006. godine, nakon odlaska iz grupe.

"Tada sam bio član boy banda i u mojim rukama bila je i sudbina još četvorice muškaraca", kazao je Bass o svome oklijevanju. Kad je priznao svoju homoseksualnost, njegova obitelj nije to dočekala s osobitim odobravanjem. Naprotiv, njegova se majka jednostavno slomila, a sestra je plakala zbog njega. Danas je u braku s Michaelom Turchinom - reklo bi se, u vrlo sretnoj vezi.

Kopirati
Drag cursor here to close