New Kids On The Block

Nekadašnji 'novi klinci' postali su 'stariji muškarci'

Zub vremena nagrizao je i nove klince. Donnie Wahlberg (53), Danny Wood (53), Jordan (52) i Jonathan Knight (54) kao i Joey McIntyre (49) sada su također postali "stariji muškarci".
Lifestyle / Zabava | 09. 11. 2022. u 12:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrištanje, nesvjestice i borba za ulaznice za koncerte prvo nam pada na pamet kada se čuje naziv benda New Kids On The Block.

Petorica Amerikanaca navijestili su globalnu eru boy bendova u kasnim 80-ima, odnosno ranim 90-ima i natjerali srca milijuna tinejdžera da brže kucaju.

U SAD-u su "New Kids" i dalje vrlo traženi, iako obožavatelji nakon 35 godina više ne urlaju histerično, već prije koncerta radije popiju tabletu za tlak.

No, zub vremena nagrizao je i nove klince. Donnie Wahlberg (53), Danny Wood (53), Jordan (52) i Jonathan Knight (54) kao i Joey McIntyre (49) sada su također postali "stariji muškarci".

Video: New Kids On The Block - Tonight

Na krstarenju slavnih, članovi benda ponovno su se okupili na četiri dana kako bi zajedno sa svojim još postojećim obožavateljima otputovali na Karibe. Ne samo da su davali autograme i pjevali svoje najveće hitove – također su mnogima pružili trenutak za povratak u mladost.

Gotovo 35 godina kasnije članovi benda i dalje podsjećaju na ono što su u samim počecima bili. Donnie Wahlberg rekao je za People Magazine: "Bilo nam je jako zabavno pripremati se i gledati kako sve opet oživljava."

Video: New Kids On The Block - You Got It (The Right Stuff)

Na novim fotografijama se, doduše, vidi da su malo 'dodavali', ali i dalje im je važno da stvari ne uzimaju previše ozbiljno, kaže Wahlberg.

"Priprema za fotografiju bila je pravi timski rad. Jedan obožavatelj je pomogao izraditi majice. Moja televizijska šminkerica napravila nam je perike i nijedan detalj nije zanemaren", naveo je Donnie.

A obožavatelji su još uvijek oduševljeni kada pioniri glazbenog pokreta kojeg su nastavili Backstreet Boys, N'Sync i drugi, izvode svoje najveće hitove u formacijskom plesu.

Video: New Kids On The Block "Step By Step" (AOL Sessions)
Kopirati
Drag cursor here to close