Poznata Mostarka

Nataša Borozan otkrila detalje bajkovitog talijanskog vjenčanja

Mostarka, koja već niz godina živi i radi u Milanu, stala je na ludi kamen, a zaljubljeni par organizirao je vjenčanje iz snova. Ceremonija je održana na plaži u sklopu "Le Palme Beach Club" resorta u Italiji.
Lifestyle / Zabava | 08. 08. 2022. u 09:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Agencije / Nataša Borozan otkrila detalje bajkovitog talijanskog vjenčanja 

Jedna od najljepših i najuspješnijih bh. manekenki Nataša Borozan rekla je "DA" dugogodišnjem partneru Alessandru Gesuitau, čuvenom talijanskom fotografu.

Mostarka, koja već niz godina živi i radi u Milanu, stala je na ludi kamen, a zaljubljeni par organizirao je vjenčanje iz snova. Ceremonija je održana na plaži u sklopu "Le Palme Beach Club" resorta u Italiji.

Nakon što su joj se slegli utisci Nataša je za "Avaz" govorila o tom velikom danu, svojoj ljubavi, rodnom Mostaru...

"Plaža je san mnogih djevojaka, jer je romantična već sama po sebi … I zaista je bilo kao san, sigurno ništa ne bih mijenjala da se vratim unazad. Imali smo dress code bež boje, koji je učinio da to sve izgleda još bolje. Nisam htjela da se netko izdvaja, željela sam samo da se obitelj i prijatelji provedu i uživaju".

Ovo je bio možda formalni dio za obitelj i prijatelje, iako ste se Vi i Alessandro ustvari vjenčali u jeku pandemije koronavirusa 2020. godine? U biti, drugi put ste rekli "DA" svom suprugu.

"Točno, mi smo se uzeli u novembru prije dvije godine, ali kako tada se nije moglo praviti vjenčanje morali smo čekati bolja vremena . Tako da istina, ovo je bio drugi put da sam rekla "DA", ali ne i posljednji... Idući put dogodit će se 15. kolovoza u Novom Sadu. Jako je čudno, ali nisam imala tremu ni nervozu jer mi smo htjeli da to bude veliki party prvenstveno. Ali moram reći da je Alessandro bio dosta uzbuđen i koja suza je pošla".

Tada se o prvom plesu samo sanjalo, a sada u Italiji ste, kako se čini, to nadoknadili.

"Ovo je zanimljivo, nije ni bilo prvog plesa. Nismo htjeli tradicionalno vjenčanje, i sve kako to inače ide. Ali naravno, da smo tražili od glazbe da napravi žurku, bez balada i sporih pjesama. Jer smo mi to gledali kao proslavu ljubavi".

I jeste li sada službeno u dokumentima još Borozan ili Gesuita?

"U Italiji funkcionira drugačije, odnosno ovdje inače žena ne uzima prezime muža. Može, ali rijetko, tako da se ne mijenja ništa… Malo je teže osjećati se udanom, ali dobro, meni se ništa ne mijenja. Jedino što mi smeta je pomisao da jednog dana moje dijete neće imati isto prezime kao ja".

Vaš ne baš novopečeni suprug je i Vaš suputnik i u poslu, ne samo u životu. Manekenka i frizer... Kako to funkcionira?

"Vidim to kao dobru stranu priče, jer se možemo razumjeti, oboje znamo kako funkcionira modni svijet. Tako da meni je to prednost".

Vi ste prelijepa žena i sigurno dobivate mnoge komplimente. S druge strane, Alessandro je također "prizor za oči". Postoji li ljubomora kod Vas, oboje?

"Na početku je bilo teško, jer i ja i on možemo imati razloga da budemo ljubomorni radi posla… On frizer, oko njega sto i jedna žena, ja manekenka i konstantna upoznavanja I set s modelima. Ali vam moram reći da Alessandro nije uopće ljubomoran, ponekad mi to i smeta jer ipak malo ljubomore uvijek valja"

Sjećate li se momenta kada ste 'pali' na Alessandra?

"Na prvu priču ili na prvi pogled, nisam sigurna, ali znam da je to bilo to i oboje smo shvatili tog dana kad smo se upoznali da će se nešto dogoditi odnosno nešto se već dogodilo i da kažem žargonski, ljubav na prvi pogled. Bio je to kasting gdje su tražili zaštitno lice i on je bio art direktor i direktor kastinga. Iskreno, nisam dobila posao".

Znam da ste imali i jedan težak period u vezi, kada ste čak krenuli odvojenim putevima.

"Istina, to je bilo prije četiri godine odnosno treća godina veze gdje uglavnom dolazi do neke krize, bar tako kažu. Ali naša nije bila kriza, mi smo krenuli odvojenim putevima. Htjeli smo mijenjati jedno drugo, a to dovodi do nesigurnosti, rasprave… Ali ne i svađe jer Alessandro je netko tko ne voli da ulazi preduboko u svađu. Tih pola godine kad smo bili odvojeni su nam pomogli da prvenstveno zavolimo sebe, jer kad si ti sretan i ispunjen, mnogo je lakše primati i davati beskrajnu ljubav. Pomoglo mi je da odrastem, iako nije bilo lako, jer sam uvijek ostala zaljubljena do ušiju".

Uvijek ističete da ste ponosna Mostarka. Samim tim Hercegovka. Koje svoje karakteristike prepisujete tome, odnosno što u sebi prepoznajete što neko može prokomentirati "E, ovo je pravi dokaz da je Hercegovka"?

"Moja obitelj, iako rasuta po Europi, ostaje vjerna Hercegovini i ponosno ne mijenja karakter i princip života. Ja bih rekla, biti Hercegovac znači biti svoj".

Kopirati
Drag cursor here to close