Objavljena oporuka

Napokon poznati nasljednici George Michaelovih milijuna

Obitelj je, pišu britanski mediji, namirena, a bivše ljubavi, o čijim se navodnim pokušajima bogaćenja preko leđa slavnog glazbenika toliko pisalo, na kraju nisu dobile ništa.
Lifestyle / Zabava | 04. 06. 2019. u 22:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako su od smrti Georgea Michaela prošle više od dvije godine, njegova obitelj, ali i cjelokupna javnost, tek je ovih dana doznala kako će se podijeliti njegovo bogatstvo procijenjeno na nešto manje od 100 milijuna funti.

Obitelj je, pišu britanski mediji, namirena, a bivše ljubavi, o čijim se navodnim pokušajima bogaćenja preko leđa slavnog glazbenika toliko pisalo, na kraju nisu dobile ništa.

Kenny Goss je s Georgeom Michaelom u vezi bio ukupno 13 godina, od 1996. do 2009. godine, a Fadi Fawaz je sa slavnim pjevačem hodao od 2012. pa sve do njegove tragične i prerane smrti. Nijedan nije spomenut u oporuci. Inače, Fawaz već neko vrijeme izaziva probleme, odbijajući se odseliti iz kuće u londonskom Regent's Parku, u kojem je s Michaelom živio sve do njegove smrti na Božić 2016. godine. Britanski mediji pišu kako mjesecima ignorira sudske dokumente i ne želi napustiti kuću koja je procijenjena na pet milijuna funti, a koja od ovog tjedna ima i nove vlasnike, prenosi Indeks.hr.

Jednake dijelove Michaelova bogatstva, uključujući i dvije kuće u Londonu, dobile su, naime, njegove dvije sestre Yioda i Melanie. Osim toga, Yioda će morati odlučiti koji i koliki dijelovi bogatstva odlaze nekolicini prijatelja koje je spomenuo u oporuci, među kojima su Shirlie Kenp s kojom je plesao u grupi Wham!, producent David Austin, manekenka Kay Beckenham i još četvero ljudi iz pjevačeva najbližeg kruga.

Video: George Michael - Careless Whisper

Zanimljivo, kolegi iz grupe Wham! u kojoj je počeo karijeru, Andrewu Ridgeleyu, također nije ostavio ništa.

Pjevačev otac, Kyriacos Panayiotou (ili Jack Panos, kako se kasnije preimenovao) dobio je farmu konjskih utrka, ali i još neodređenu porciju bogatstva o čijem će iznosu odlučiti Michaelove sestre.

Svi oni koji su mislili i pisali kako je Fadi Fawaz, posljednji pjevačev partner, s Michaelom potpisao nekakav pakt i promijenio oporuku tako su ispali pravi teoretičari zavjera.

Baš kako je isticao u rijetkim intervjuima koje je davao, George Michael obitelj je uvijek smatrao najvažnijom, a to je na kraju i demonstrirao podjelom 97,6 milijuna funti koje je utržio u 30 godina blistave glazbene karijere.

Kopirati
Drag cursor here to close