Ted Bundy

Naočale masovnog ubojice prodane za 50.000 dolara

Bagans je za trač-portal TMZ izjavio kako je "upravo nevjerojatno da su kroz te naočale oči pune zla i mržnje gledale svoje žrtve, ne znajući da ih očekuje pravi pakao".
Lifestyle / Zabava | 04. 02. 2019. u 13:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naočale Teda Bundya, koje je koristio dok se skrivao pred zakonom, prodane su za 50.000 dolara u Ukletom Muzeju vlasnika Zaka Bagansa u Las Vegasu, pišu američki mediji.

Bagansu, zvijezdi serijala "Avanture i duhovi" hobi je kupnja predmeta koji su pripadali kriminalaca i zločincima, a pronalazi ih na internetskim stranicama specijaliziranim za aukcije upravo takvih predmeta. Bagans je za trač-portal TMZ izjavio kako je "upravo nevjerojatno da su kroz te naočale oči pune zla i mržnje gledale svoje žrtve, ne znajući da ih očekuje pravi pakao".

Uz naočale će sretni kupac dobiti i originalnu vrećicu u kojoj su se nalazile naočale kada su policajci zaustavili Bundya i konačno ga uhitili.

Bagansova bizarna kolekcija kriminalističkih predmeta uključuje bolničku halju i zube Charlesa Mansona, kotao Eda Geina u kojemu je kuhao raskomadane dijelove tijela svojih žrtava te kamper-kombi Jacka Kevorkiana.

Premda je riječ o prilično morbidnim predmetima, jezivi muzej vrlo je posjećen te za izložene predmete ima puno zainteresiranih građana. Novi dodatak muzeju, Bundyjeve naočale, u muzej stižu istodobno kad se u kino-dvoranama počinje prikazivati novi dokumentarac platforme Netflix, "The Ted Bundy Tapes".

Zbog filma su obožavatelji pohrlili u Bundyjevu kuću u kojoj je jedno vrijeme živio, a nalazi se u saveznoj državi Utah nedaleko Las Vegasa, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close