Monica je Monica

Najskuplji prsluk na prodaji u Trebinju

Šoferski smeđi prsluk od kože s vanjske, a krzna s unutarnje strane u ruke slavne glumice došao je nakon što je njegov vlasnik angažiran kao vozač filmske ekipe.
Lifestyle / Zabava | 07. 11. 2017. u 13:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trebinjac Pero Ćurić odlučio je prodati prsluk u kojem je film “Na mliječnom putu“ snimala slavna talijanska glumica Monica Bellucci.

Pero misli da njegov prsluk s Monicinim potpisom vrijedi bar 10.000 eura i ispod te cijene ga neće dati.

Nada se da će se naći neki kolekcionar predmeta slavnih ličnosti koji će kupiti ovaj odjevni predmet, piše Blic.

Šoferski smeđi prsluk od kože s vanjske, a krzna s unutarnje strane u ruke slavne glumice došao je nakon što je njegov vlasnik angažiran kao vozač filmske ekipe.

''Dugogodišnji sam vozač, a ovaj prsluk sam napravio za svoje potrebe. Star je preko 30 godina. To je bio uložak nekadašnjih šoferskih jakni. Stalno ga imam u autu, a jedan momak koji se brinuo o garderobi glumaca vidio ga je i zatražio da ga dam Monici. Tako je moj omiljeni komad garderobe obukla slavna glumica'', objašnjava Pero.

Monika je prsluk nosila u scenama, koje su snimane na Klobuku kod Trebinja, dok u ulozi mljekarice muze krave i sipa mlijeko u kante. Tako se Perin prsluk našao i na novom filmu.

''Kada se snimanje filma završilo zamolio sam ženu koja je vodila garderobu da pita Moniku hoće li nešto napisati na mom puloveru, što je slavna glumica i učinila'', objašnjava vlasnik najskupljeg šoferskog prsluka.

Kaže da je najviše scena snimano na Klobuku, gdje je bio mali filmski grad, a prisjeća se da je Monika na 30 stupnjeva rado oblačila njegov prsluk.

''Ne znam je li to bilo zbog mene, ili je ipak do prsluka'', kaže Pero kroz smijeh.

Kopirati
Drag cursor here to close