Sve smo ih imale

Najpoznatija dugonoga lutkica slavi rođendan

Kao djevojčice smo imale barem jednu barbiku - sretnice među nama i više desetaka njih u svojoj kolekciji.
Lifestyle / Zabava | 09. 03. 2022. u 09:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Većina nas obožavale je ove dugonoge i dugokose lutkice koje se moglo odijevati u bezbroj trendi kombinacija, a moglo se i slagati njihove frizure.

Kao djevojčice smo imale barem jednu barbiku - sretnice među nama i više desetaka njih u svojoj kolekciji, prenosi Žena.hr

Izgledale su uvijek besprijekorno i imale su tako uzbudljiv život u ružičasto-šljokičastom Barbie svijetu, odlazile su na balove, putovanja i modne revije, u pratnji svog partnera, popularnog Kena i mlađe sestre Skipper.

Današnje su Barbie lutkice prilično evoluirale i sada dolaze u svim etičkim skupinama, kao osobe s invaliditetom, kao astronautkinje, znanstvenice i olimpijske sportašice.

Osim toga, usporedno s promjenom u standardnima ljepote, Barbie je dobila i obline. Za barbike više nam granica - i baš kao i žene danas, mogu ostvariti sve svoje snove.

Kultne Barbie lutkice, koje su u međuvremenu proslavile 63.rođendan, i dalje su omiljene pa tako brand Mattel ostvaruje godišnju zaradu od vrtoglavih milijardu dolara kroz prodaju lutkica i dodatne Barbie opreme u 150 zemalja diljem svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close