Mostar

Najbolja zabava srijedom je u Gastro Pubu ''Nova priča''

Gastro pub ‘’Nova priča’’ u srijedu 23.2.’22. priređuje izuzetno emotivnu, a ujedno I veselu večer posvećenu najljepšim pjesmama Zdravka Čolića.
Lifestyle / Zabava | 23. 02. 2022. u 12:55 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gastro pub ‘’Nova priča’’ svake srijede organizira tematske večeri različitog karaktera. Ovu srijedu 23.2.’22.  priređujemo izuzetno emotivnu, a ujedno I veselu večer posvećenu najljepšim pjesmama Zdravka Čolića. 

Pjevat će Muharem Hadrović uz pratnju benda koji će u potpunosti dočarati koncertni nastup I energiju koja vlada na koncertima Zdravka Čolića.

Muharem Hadrović pjevač je koji je kroz natjecanje na Zvezdama Granda zbog velike sličnosti sa Zdravkom Čolićem dobio nadimak Čola, a publiku uvijek iznova oduševi svojom interpretacijom Čolićevih hitova.

U srijedu 2.3.’22. očekuje vas odlična tematska večer pod nazivom ‘’Zlatne godine’’ na kojoj ćemo uživati u sjajnoj svirci pop-rock hitova iz 70-ih I 80-ih, ex-yu bendova I izvođača iz tog razdoblja poput Bijelog Dugmeta, Dine Merlina, Prljavog kazališta, Crvene jabuke, Plavog orkestra, Zabranjenog pušenja, Harija Mata Harija, EKV-a, Riblje Čorbe, Divljih jagoda, Indexa, Magazina, itd.

Gastro pub Nova priča smješten je u središtu grada u prostoru bivše Pivnice Mostar, prizemlje Vile Neretve na adresi Lacina 5. Svake srijede čekamo Vas od 21 sat, a ulaz je besplatan.

Vaš nezaboravan provod neka bude ‘’Nova priča’’!

Kopirati
Drag cursor here to close