Priznajemo

Najbolja prvoaprilska šala stiže iz Tomislavgrada

"Podzemno pivo, prvo i jedino takvo u svijetu, osim što je uvijek hladno, odličnog je i okusa. Otkriveno je sasvim slučajno, i to tako što je jedan od naših speleologa pratio čudne putanje leta šišmiša", naveli su iz Speleo društva Mijatovi Dvori.
Lifestyle / Zabava | 01. 04. 2022. u 11:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Speleo društvo Mijatovi Dvori javnosti je predstavilo podzemno pivsko jezero otkriveno u Tomislavgradu.

Kako navode, od preko 300 speleoloških objekata ovaj je poseban.

"Podzemno pivo, prvo i jedino takvo u svijetu, osim što je uvijek hladno, odličnog je i okusa. Otkriveno je sasvim slučajno, i to tako što je jedan od naših speleologa pratio čudne putanje leta šišmiša. Učinio mu se u vidno pripitom stanju te ga je odlučio slijediti. Nakon jednog uskog prolaza, gotovo nevidljivog, slijedilo je veliko iznenađenje. Jezero puno vode žute boje", naveli su iz Speleo društva Mijatovi Dvori.

Kako ističu, njihov speleolog isprva je mislio da je riječ o suncokretovom ulju koje je ovih dana jako traženo, no ipak rezultat je bio puno bolji.

"Da se uvjeri, odmah se i napio, te je postao siguran u svoje nevjerojatno otkriće. Tako se trud našeg člana isplatio, a mi smo postali jedinstveni u svijetu. PODZEMNO PIVO, svjetsko, a naše!", pohvalili su se iz Speleo društva Mijatovi Dvori.

Kopirati
Drag cursor here to close