Banjaluka 2022.

Moto Fest za pamćenje: U slučaju kiše, gorimo još više

Predstavnici MK Stršljen, koji su i organizatori ovog velikog događaja, još ranije su poručili ''u slučaju kiše, gorimo još više'', i tako je i bilo.
Lifestyle / Zabava | 29. 05. 2022. u 14:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ni promjena vremenskih prilika nije osujetila brojne bajkere i posjetitelje Moto Festa, Banja Luka, da i drugog festivalskog dana uživaju u bogatom programu i da pozitivna energija, smijeh i cjelodnevno druženje obilježe i drugi dan Moto Festa. 

Predstavnici MK Stršljen, koji su i organizatori ovog velikog događaja, zajedno sa svojim prijateljima iz Moto klubova koji su u Banja Luku došli u velikom broju, još ranije su poručili ''u slučaju kiše, gorimo još više'', i tako je i bilo. 

Pored moto marketa, te stunt show programa, u kojem su posjetitelji još jednom imali priliku da uživaju u bravurama Matije Podhraškog, jučerašnji dan obilježio je moto defile banjalučkim ulicama, kojima se u popodnevnim satima slila rijeka motora.

Foto: PR / Sjajna atmosfera drugo dana Moto Festa, Banjaluka 2022

Bajkere iz cijelog svijeta oduševljeno su pozdravljali banjalučani koji su izašli na ulice da ih isprate, i još jednom požele dobrodošlicu u svoj grad.

Grmljavina motora sa ulica Banja Luke preselila se potom ponovo na tvrđavu Kastel, jer je slijedio odličan glazbeni program u kojem su atmosferu do usijanja doveli Najda i smakovanje, Atheist Rap, Orthodox Celts, te miljenici publike Hladno pivo.

Oko 22:00 sata uslijedio je pravi spektakl, vatromet koji je u ritmu poznate pjesme grupe Queen „The show must go on“ osvjetilo nebo iznad Banja Luke i na tisuće mobilnih telefona usmjerio u visine, kako bi ovaj trenutak spektakla ostao zabilježen. 

Poslednji festivalski dan natavljen je također u odličnoj atmosferi. Danas je na programu bio Dječiji moto fest, u okviru kojeg su nastupili i dječiji zbor Vrapčići, te druženje bajkera sa najmlađima, kao i moto market, stunt show, a za još jedno zagrijavanje večeras su zaduženi: Prljavi inspektor Blaža i kljunovi, Sunshine, Psihomodo Pop, Brkovi.

Satnice programa za nedjelju /29.05./
10:00 – 12:00 – Dječiji moto Fest / nastup dječijeg zbora Vrapčići
10:00 – 19:00 – Moto market
17:00 – 18:00 – Stunt show 
Koncertni program
20:00 – Prljavi inspektor Blaža i kljunovi
21:20 – Psihomodo Pop
23:10 – Sunshine
01:00 – Brkovi 

Ulaz za sve bajkere je besplatan.

Kopirati
Drag cursor here to close