Josip Palameta

Mostarac očarao žiri Voicea!

Ovaj Mostarac je dobio glasove svih članova žirija.
Lifestyle / Zabava | 21. 12. 2019. u 22:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi Mostarac Josip Palameta nastupio je u trećoj emisiji glazbnog showa ''The Voice'' koja je prikazana u subotu prikazana Hrvatskoj radioteleviziji.

Josip je izveo pjesmu ''Cry me a river'' Elle Fitzgerald, a nalazi se mentorskom je timu Massima. Ovaj Mostarac je dobio glasove svih članova žirija.

Video: Josip Palameta - Cry Me a River

Josip, kako je navedeno u showu, svoj život svakodnevno obogaćuje zvukom jazza. Iako je kao dijete zbog pritisaka vršnjaka prikrivao da voli taj glazbeni stil, danas sebe opisuje kao ponosnog promotora jazza. Njegovi glazbeni su uzori Drago Diklić i Frank Sinatra.

Ovaj 22-godišnjak glavni je pjevač benda mostarskih jazz glazbenika "Smooth Groove". Budući da u Hercegovini jazz nije popularan, ponosan je što upravo on može napraviti prve glazbene korake u tome žanru. Uz jazz, voli i klasiku.

Foto: Voice / Josip Palameta

Glazbu je zavolio zahvaljujući upornosti majke koja mu je bila najveća potpora tijekom glazbene škole. Kao najvažniju osobu u životu izdvaja brata, također glazbenika, s kojim i surađuje. Natjecateljskog iskustva nema, a upravo The Voice smatra prigodom za dodatnu popularizaciju jazza, ali i za vlastito glazbeno usavršavanje.

 

Kopirati
Drag cursor here to close