Veliko priznanje

Mladi mostarski bend Farsa predgrupa najpopularnijem makedonskom bendu Funk Shui

Farsa je mostarski bend nastao 2022. godine, a čini ga mlada, ali mnogo kreativna petorka: Miran Dabić, Luka Bago, Petar Iličić, Maro Papac i Rejhan Kreso.
Lifestyle / Zabava | 30. 03. 2023. u 18:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi mostarski bend Farsa, kojeg čine polaznici Rock škole Mostar, nastupit će u petak 31.3. u Skoplju kao predgrupa najpopularnijem makedonskom bendu Funk Shui, u sklopu promocije njihovog novog albuma „Nikogaš pak“. Koncert će se održati u velikoj, rasprodatoj dvorani Omladinskog kulturnog centra u Skoplju (MKC).

Farsa je mostarski bend nastao 2022. godine, a čini ga mlada, ali mnogo kreativna petorka: Miran Dabić, Luka Bago, Petar Iličić, Maro Papac i Rejhan Kreso. Farsa nema određen žanr, već predstavlja simbiozu različitih glazbenih pravaca. Trenutno su u procesu predstavljanja novonastalih autorskih pjesama publici.

Do sada su uz podršku Booking odjela Mostar Rock School održali koncerte u Mostaru, Prijedoru, Zenici i Sarajevu. Mostar Rock School Booking (MoRS Booking) doprinosi razvoju glazbene scene u Bosni i Hercegovini, potiče rad mladih glazbenika i glazbenih profesionalaca, i stvara nove prilike u glazbenoj industriji.

MoRS Booking nudi mrežu velikog broja klubova, festivala i profesionalaca unutar glazbene industrije; organizira turneju, nudi prijevoz za bendove, tehničare, tonske tehničare, te radi na marketinškoj strategiji za mlade bendove.

Zahvaljujući ovom programu, mladi autorski bend Farsa iz Mostara bit će dijelom bogatog programa u jednom od najznačajnijih omladinskih centara u Skoplju, koji pokriva sve kulturne izričaje (glazba, film, kazalište, književnost...), bavi se znanstvenom djelatnošću, organizacijom radionica i predavanja, debatama i debatnim klubovima.

MKC od samog početka (1972.) zauzima strateški važno mjesto u životu mladih, u gradu Skoplju, ali i u cijeloj republici Sjevernoj Makedoniji.

Kopirati
Drag cursor here to close