Prvo obitelj

Miočić želi revanš protiv Cormiera, ali nakon rođenja kćeri

Stipe Miočić nije bio raspoložen za razgovor s novinarima nakon gubitka UFC titule, ali je obećao da će se vratiti.
Lifestyle / Zabava | 08. 07. 2018. u 13:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stipe Miočić izgubio je titulu UFC prvaka nakon malo više od dvije godine vladavine i rekordne tri obrane titule prvaka. Daniel Cormier nokautirao je našeg prvaka na kraju prve runde i postao tek drugi čovjek u povijesti UFC-a koji istovremeno drži dva pojasa prvaka. Prvi je bio Conor McGregor.

Stipe Miočić stigao je na konferenciju za novinare u žurbi i kratko poručio novinarima:

"Idemo društvo. Što prije krenimo s pitanjima, čeka me avion, idem kući".

Krenulo je s očekivanim pitanjem kakav je osjećaj izgubiti nakon više od tri godine konstantnih pobjeda, piše Goal.hr.

"Izgubiti nikad nije zabavno. No na kraju dana, idem kući, svojoj prelijepoj supruzi koja će svakog dana roditi djevojčicu. To je jedino što mi je u ovom trenutku bitno", rekao je Miočić.

Na pitanje sjeća li se udarca i što se točno dogodilo Stipe nije bio konkretan.

"Bio je to čudan kut pod kojim me udario. Hej, to su teškaši. Jedan udarac i laku noć. Sve je to normalno. Što ćeš? "Izgubio sam. Daniel je bio bolji od mene. To je to. Drago mi je zbog njega".

Novinare je zanimalo što slijedi dalje za našeg borca, no on je u nekoliko navrata kratko ponovio.

"Slijedi put kući. Čeka me supruga i moja djevojčica. Znam da bi htjeli čuti što dalje slijedi za mene, ali meni je jedino bitno da idem doma i budem sa svojom suprugom".

Miočić je bio vidno razočaran i ljutit zbog gubitka titule UFC prvaka, ali s obzirom na sve što mu se trenutno događa u životu, to možda i nije toliko čudno. Predsjednik UFC-a Dana White rekao je da će se Miočić vratiti, a to je potvrdio i sam Stipe.

"Da, vratit ću se. Želim revanš, ali trenutno ne razmišljam o tome. Idem kući i to mi je jedino sada bitno", poručio je i otišao na avion.

Daniel Cormier postao je dvostruki UFC prvak (poluteška i teška kategorija) i već ima novog suparnika - Brocka Lesnara. Legenda WWE-a ušla je u oktogon nakon prozivke Cormiera i pripredila pravi šou.

"Da, to je borba koju ćemo iduću dogovoriti. Bilo bi isto da je Stipe pobijedio", otkrio je predsjednik UFC-a na presici.

Kopirati
Drag cursor here to close