Neslana šala

Melania Trump: Seks s Donaldom jedino pod drogama?

Chelsea Handler se ne obazire previše na one koji joj zamjeraju, a ovo nije prvi put da se žestoko šali na račun Trumpova klana.
Lifestyle / Zabava | 05. 10. 2017. u 09:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Komičarka Chelsea Handler je svojom šalom na račun Melanije Trump izazvala dosta bure u američkoj javnosti, a posebno u Bijeloj kući i nekim slovenskim medijima.

Handler je na Twitteru napisala: "Melania je bila domaćinom jedne diskusije o opijatima. Kazala je, dok god ne moraš imati seks s Donaldom Trumpom, nemaš nikakvu ispriku što si ovisnik o drogama".

Inače, Melania kao američka First Lady uzela si je za zadatak borbu protiv droga, zbog čega je u Bijeloj kući organizirali prvo savjetovanje s ekspertima.

Donald (71) i Melania Trump (47) često su predmetom neumjesnih šala, ali za jednu ovakvu, makar je više nego jasno kako se radi o beskompromisnom humoru, Chelsea Handler je pobrala niz kritika na socijalnim mrežama i u različitim medijima.

Primjerice, slovenski portal zurnal24.si piše kako se Handler opet latila Trumpovih, navodeći neke primjere kritika koje je dobila, uz čuđenje kako je takvo što uopće mogla napisati. Portal sugerira kako je za tako neukusan humor zaslužila koju po stražnjici.

Mnogi misle kako je komičarka pretjerala, kako je njezina šala bez ukusa, napose jer je usmjerena prema ženi koja ju u mnogome nadmašuje, smatraju kritičari.

U komentarima se napominje kako droge uništavaju živote, te stoga nema smisla na takav način sve relativizirati.

Chelsea Handler se ne obazire previše na one koji joj zamjeraju, a ovo nije prvi put da se žestoko šali na račun Trumpova klana. Već ih je uzela na zub kad su u ožujku Trumpov sin Eric i njegova supruga Lara navijestili da će dobiti sina. 

"Jedan sin Donalda Trumpa dobit će bebu. Još jedna osoba koja će nositi taj gen", napisala je, izvodeći pritom igru riječi, odnosno koristeći riječ "jeans" umjesto "genes" (jer isto zvuče kad se izgovore).

Kopirati
Drag cursor here to close