'Kvalitetan projekt'

MC Stojan i Teodora objavili dvije nove pjesme, 'dali smo sve od sebe'

Duo je objavio pjesme naziva ''Voli me, voli me'' i ''Candy''.
Lifestyle / Zabava | 10. 04. 2021. u 19:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srbijanski pjevač Marko Stojković - MC Stojan i Teodora Džehverović u subotu su objavili dvije nove pjesme koje već u prvim satima od objave imaju velik broj pregleda. Duo je objavio pjesme naziva ''Voli me, voli me'' i ''Candy''.

Teodora je sa svojim pratiteljima prije objave pjesama podijelila kako se vrlo uzbuđena zbog objave pjesama.

''Voljela bih da mogu da vam dočaram koliko sam uzbuđena. Toliko mi je falio ovaj osjećaj svaki put kada izbacujem pjesmu. Počnem da se tresem, vrištim, smijem, plačem, ustanem, sjednem, ulazim na YouTube i izlazim i tako ne znam koliko puta. Sutra je taj dan'', napisala je uoči objave pjesme.

Video: TEODORA X MC STOJAN - VOLI ME, VOLI ME

Pjevačica je najavila kako su u novim pjesma ''dva Stojana i dvije Teodore''.

''Mjesecima smo razmišljali što ćemo s projektima, kada je pravo vrijeme - da ili ne. Da smo sačekali još jedan dan, u zemlju bi propala. Želim da vjerujem da će sve proći kako treba. Sutra stižu totalno dva različita projekta, dva MC Stojana i dvije totalno različite Teodore'', objavila je pjevačica.

Video: MC STOJAN x TEODORA - CANDY

MC Stojan uoči premijera pjesama kazao je kako se mnogo truda uložilo u te kvalitetne projekte.

''Ljudi, 10 mjeseci nisam izbacivao ništa. Čekali smo pravi trenutak. Mislim da smo nadmašili naša, a nadamo se i vaša, očekivanja. Dali smo sve od sebe da uradimo dva izuzetna, kvalitetna i originalna projekta. Teodora i ja poklanjamo našu ljubav, a nju pronalazimo u glazbi'', naveo je Stojan.

 

Kopirati
Drag cursor here to close