Deset pjesama

Maya Berović objavila novi album, spot sniman i u crkvi

''Nadam se da ćete uživati kako u pjesmama tako i u spotovima i da će vam glazba, koliko je to moguće, skrenuti misli sa svih ovih ružnih događanja koja su nas zahvatila'', rekla je Maya
Lifestyle / Zabava | 06. 08. 2020. u 14:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srbijanska pjevačica Maya Berović objavila je u četvrtak novi album pjesama pod nazivom 'Intime'.

Na novom albumu deset pjesama. Riječ je o pjesmama 'Intime', 'Honey', 'Moto', 'Verna ko pas', 'Niko kao on', 'Breme', 'Bonbon', 'Kunem se u nas', 'Lalala' i 'Niko ne zna'.

Video: Maya Berovic - Intime

Pjevačica se prilikom objave albuma na društvenim mrežama zahvalila obožavateljima na podršci koju joj pružaju, a ''iz ljubavi prema muzici, vrijeme je da vam predstavim nešto na čemu smo vrijedno radili prethodnih mjeseci i sa nestrpljenjem čekali ovaj trenutak''.

Dodala je kako se nada da će album se svidjeti obožavateljima.

''Nadam se da ćete uživati kako u pjesmama tako i u spotovima i da će vam glazba, koliko je to moguće, skrenuti misli sa svih ovih ružnih događanja koja su nas zahvatila. U ovako otežanim okolnostima za sve, pa i za nas, naš rad i posao valja ostati pozitivan i kroz glazbu vam prenijeti tračak tih pozitivnih vibracija'', napisala je.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

 

Objavu dijeli Maya Berovic (@mayaberovicofficial)

Poručila je da ''kada ovo sve konačno prođe, družit ćemo se i na koncertima, a do tada uživajte sigurni u svojim domovima i uz moje pjesme. I ne zaboravite.. ako mračite - mračno je, ako sijate - sjajno je'', objavila je Maya.

Na novom albumu pjesme su radili Jala Brat i Buba Corelli te Alex & Nikki Caneras. Spotovi su mahom snimani na egzotičnim lokacijama, neki videozapisi su mistični i snimani u crkvi, dok na ostalima prevladavaju plasteline boje.

Kopirati
Drag cursor here to close