Skoplje

Marko Bošnjak nastupa u Makedoniji

Marko Bošnjak je ovo treći nastup u glavnom gradu Makedonije.
Lifestyle / Zabava | 08. 06. 2018. u 12:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na poziv Veleposlanstva BiH u Makedoniji i veleposlanice Lepe Babić, Marko Bošnjak nastupit će ovog vikenda u Skoplju u sklopu glazbenog programa kojeg Veleposlanstvo priprema u okviru manifestacije 'Druženje s prijateljima', a koji se održava u Makedonskoj operi i baletu. 

Pored Marka u glazbenom djelu programa nastupit će dio poznatog Makedonskog dječjeg zbora 'Zlatno Slavejče', zatim Levante Guitar Duo, te skupina 'Divanhana'. 

Inače, Marku je ovo treći nastup u glavnom gradu Makedonije i ujedno prigoda da sretne brojne poznanike i prijatelje iz zbora 'Zlatno Slavejče', s kojima je već nekoliko puta nastupao u Makedoniji, ali i u Zagrebu kada su zajedno bili u gostima poznatom Hrvatskom zboru 'Klinci s Ribnjaka'. 

Uz Veleposlanstvo BiH u Makedoniji, Marka će ugostiti i direktor najpoznatijeg Makedonskog festivala 'Zlatno Slavejče' Boban Josifofski, koji je posebno zaslužan za prijateljstvo Marka i članova zbora 'Zlatno Slavejče', te poznati glazbenik iz Skoplja Aleksandar Mitevski koji je autor pjesme i spota za pjesmu 'Nije deca Ta' s kojom je Marko nastupio prije dvije godine na Festivalu Zlatno Slavejče. 

Inače, pjesmom 'Nije deca ta' koju će zajedno izvesti Marko i dio zbora 'Zlatno Slavejče', započet će bogat kulturno zabavni program manifestacije 'Druženje s prijateljima'.

Kopirati
Drag cursor here to close