End of the road

Mark Bagarić u finalu Supertalenta

Pored Marka Bagarića u finale su se plasirali Siena Umerović i Taekwondo klub Marjan.
Lifestyle / Zabava | 13. 12. 2021. u 00:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kandidat Mark Bagarić, kojemu je put do finala pozlatio Janko nakon što ga je na audiciji oduševio neočekivanim pjevačkim talentom, vratio se na veliku pozornicu Supertalenta s bezvremenskim hitom ''End of the road'' omiljene glazbene skupine Boyz II Men i iznova izmamio pozitivne reakcije žirija.

''Fantastično! To je takav talent, stvarno te divota slušati. Tko zna gdje je tebi granica'', poručio je s ponosom Janko svom zlatnom gumbu.

Maju je pak zanimalo je li Mark u međuvremenu pronašao djevojku, a on je žiri i publiku nasmijao komentarom da mu se nakon posljednjeg nastupa mobitel gotovo pokvario od brojnih poruka obožavateljica.

Pored Marka Bagarića u finale su se plasirali Siena Umerović i Taekwondo klub Marjan.

Mark je inače podrijetlom iz Hercegovine, ali je rođen u Berlinu, a u Zagreb se preselio s roditeljima koji su u mirovini jer ih nije htio ostaviti same. Radi kao disponent u njemačkoj firmi za proizvodnju i distribuciju aluminijskih vrata, a uz glazbu, njegov hobi je nogomet i igra na poziciji golmana. Uz to, u slobodno vrijeme voli gledati filmove i serije, kojih, kako kaže, paralelno gleda 30-ak.

Video: Jedan od prijašnjih nastupa Marka Bagarića

Govori čak šest jezika – hrvatski, njemački, engleski, španjolski, francuski i japanski, a najveća inspiracija u životu mu je glazba.

Nikada nije imao djevojku i priznaje da mu to teško pada te često razmišlja kada će naći onu pravu. Cilj mu je stvoriti obitelj, a za pet godina nada se da će biti u braku i imati djecu te da će biti živ, zdrav i uspješan u glazbi, a čini se da mu sada na tom putu više ništa ne stoji kao prepreka, objava je s Dnevnik.hr

Ono što drugi ne znaju, Tomislavnews.com doznaje: Mark je porijeklom iz duvanjskog sela Miljacke, koje je smješteno na magistralnom putu Tomislavgrad – Posušje.

Roditelji Anica i Ante-Crni rođeni su i odrasli u Miljacki, iselili su u Berlin gdje se rodio Mark, koji nije često dolazio u Miljacku, ali njegovi roditelji jesu. Obitelj se vratila iz Njemačke i sada živi u Zagrebu.

Kopirati
Drag cursor here to close